Mr. Porter – Amsterdam

Wanneer je het W Amsterdam Hotel binnenloopt, word je omringd door een sfeer van luxe en interactie. Op deze rooftopbar heb je door de hoge raampartijen een fantastisch uitzicht over de stad. Het is natuurlijk het beste om in de buitenlucht over Amsterdam uit te kijken. Het dakterras is niet het enige unieke van het restaurant, ook de smaakcombinaties die Mr. Porter biedt zijn uniek. De transparante keuken tovert de ene na de andere maaltijd van hoge kwaliteit tevoorschijn. Kortom, bij Mr. Porter ben je gegarandeerd van een avond genieten.

Rooftopbar MAN MAN

Kijk hier voor meer rooftopbarren zoals Mr. Porter.

Büro KLK – Oostenrijk

Van hoogtevrees zul je bij deze bar geen last hebben. Want hier drink jij jouw cocktail bijna 12 meter onder de grond. Een plek waar vroeger hele andere dingen gebeurden. De zwevende trap leidt je naar de 7 meter lange bar bedekt met walnoten.

De onlangs ontdekte 18e-eeuwse kelder is omgetoverd tot een moderne ondergrondse cocktailbar om jazzmuziek uit de jaren ’50 weer tot leven te brengen. Ooit werd de plek gebruikt als een ondergrondse speakeasy, een gelegenheid waar illegale alcoholische dranken werden verkocht.

Bar 2017 MAN MAN

Kijk binnen bij deze ondergrondse bar in Oostenrijk.

Monkey Bar – Berlijn

De Monkey Bar in Berlijn kijkt uit over de Berlin Zoological Gardens. Dit betekent dat terwijl jij geniet van een lokaal Duits biertje of een slok neemt van een goede whiskey is de kans groot is dat je een aap ziet.

Bar MAN MAN

Kijk binnen bij de Monkey Bar.

White Rabbit Restaurant & Bar – Moskou, Rusland

Moskou is een bruisende stad die bekend staat om zijn historie en architectuur. Terwijl jij geniet van de heerlijke, internationale gerechten die het restaurant te bieden heeft, kijk je uit over de stad. Een adembenemend panoramisch uitzicht.

Bar moskou MAN MAN

Kijk hier voor meer foto’s van dit restaurant en bar in Moskou.

The Tailor – Amsterdam

Voor een bijzondere cocktail en heerlijke bites kun je terecht bij The Tailor. De gevarieerde kaart is niet het enige waardoor ons het water in de mond loopt. The Tailor heeft ook een uitgebreid sigaren-assortiment. De cocktails zijn verre van standaard. The Cuban Mist en de Common Journey zijn absoluut aanraders. Voor een uitgebreide kaart en een goede atmosfeer ben je bij The Tailor zeker aan het goede adres.

Bar MAN MAN

Kijk hier voor meer bars in Amsterdam.

NINE – Antwerpen

In een meer dan 200 jaar oud pand, onder het toeziend oog van de Lieve Vrouwe-kathedraal in het centrum van Antwerpen vind je NINE, een klassieke cocktailbar met veel aandacht voor kwaliteit en service. Het barteam bestaat uit een mix van creatievelingen die van elke cocktail iets bijzonders maken. Wereldberoemde cocktails, eigen creaties, of persoonlijke favorieten, alle cocktails zijn even lekker.

Bar MAN MAN

Kijk hier voor meer bars in Vlaanderen.

Joben Bistro – Cluj-Napoca, Roemenië

Waan jezelf terug in de tijd in de Joben Bistro Bar. Door de combinatie van messing, koper en fluoriserende lichten is er een stijlvolle en elegante bar gecreëerd waar jij met je vrienden wilt zitten.

BAr MAN MAN

Kijk hier binnen in deze gave bar.