Mama Makan

Nederland en Indonesië zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en dat is heel goed terug te zien bij Mama Makan. Mama Makan serveert lekkere gerechten waarin de Nederlandse keuken wordt gecombineerd met Indonesische spice. Je hoeft hier ook niet om te komen van de dorst, want Mama Makan heeft een uitgebreide cocktailkaart. Ben je liefhebber van de Indonesische keuken, dan is een bezoekje aan Mama Makan zeker de moeite waard.

hotelbars Amsterdam MAN MAN hotelbars Amsterdam MAN MAN

The Tailor

Voor een bijzondere cocktail en heerlijke bites kun je terecht bij The Tailor. De gevariëerde kaart is niet het enige waardoor ons het water in de mond loopt. The Tailor heeft ook een uitgebreid sigaren-assortiment. De cocktails zijn verre van standaard. The Cuban Mist en de Common Journey zijn absoluut aanraders. Voor een uitgebreide kaart en een goede atmosfeer ben je bij The Tailor zeker aan het goede adres.

hotelbars Amsterdam MAN MAN hotelbars Amsterdam MAN MAN

Pulitzer’s bar

De bar van het Pulitzer heeft een rijke historie. Waar vroeger Amsterdamse kooplieden bij elkaar kwamen om zaken te bespreken kun je nu genieten van de uitgebreide cocktailkaart. De typische Amsterdamse bites mogen er ook zeker zijn. De sfeer in het Pulitzer ademt de 17e eeuw, maar dan wel in een modern jasje.

hotelbars Amsterdam MAN MAN hotelbars Amsterdam MAN MAN

Vault Bar

De Vault Bar midden in het Waldorf Astoria Hotel heeft één van de beste coktailbars van Amsterdam. Het avant-gardische cocktail-assortiment en de tijdloze elegante sfeer van de bar geven in ieder geval een extra dimensie aan je avond. Ook voor de hapjes ben je bij de Vault Bar aan het goede adres.

hotelbars Amsterdam MAN MAN hotelbars Amsterdam MAN MAN

5 & 33

5&33 behoort ook zeker tot één van onze favorieten. Kunst, cultuur, eten en drinken worden op een subtiele en succesvolle manier met elkaar gecombineerd bij 5&33. Ook het shared dining concept valt bij ons in de smaak. De mediterraanse keuken is waanzinnig en ook aan entertainment ontbreekt het niet. Regelmatig staat er een DJ om je avond compleet je maken.

hotelbars Amsterdam MAN MAN 5 & 33 MAN MAN

Bij deze bars kom je zeker in de vakantiestemming als je dat nog niet bent. Wil je toch liever ergens een pizza eten?  Bekijk dan de beste pizzaspots van Amsterdam.