1. Mr. Porter

Wanneer je het W Amsterdam Hotel binnenloopt word je omringd door een sfeer van luxe en interactie. Door de hoge raampartijen heb je al een fantastisch uitzicht over de stad. Maar het beste is natuurlijk om in de buitenlucht over Amsterdam uit te kijken. Het dakterras is niet het enige unieke van het restaurant, ook de smaakcombinaties die Mr. Porter biedt zijn uniek. De transparante keuken tovert de ene na de andere maaltijd van hoge kwaliteit tevoorschijn. Kortom, bij Mr. Porter ben je gegarandeerd van een avond genieten.

rooftopbarren-amsterdam-mrporter-manman

2. Canvas

Op de 7e etage van het Volkshotel vind je de rooftopbar Canvas. Voorheen was Canvas de lunchplek voor werknemers van de Volkskrant. Tegenwoordig is Canvas van alle markten thuis. Geniet van de zonsopgang met een ontbijt, blijf hangen tot de lunch of ga dineren en blijf borrelen om vervolgens je dansmoves eruit te gooien tijdens de clubnight.

rooftopbarren-canvas-volkshotel-manman

3. NEST

Ontsnap uit de drukte van de stad en strijk neer in het Nest van Hotel Casa in Amsterdam waar de bartenders staan te popelen om hun beste cocktail creaties aan je te serveren. Links, rechts, voor je, achter je, overal waar je kijkt heb je een fantastisch uitzicht over de stad. Geniet van de cocktails of een van de heerlijke gerechten, gecreëerd met groenten en kruiden uit eigen tuin. Een plek voor vreemde vogels en tortelduifjes, waar je vanuit je nest over heel Amsterdam kunt waken.

rooftopbarren-nest-hotelcasa-manman

4. Floor17

Op het dak van het Ramada Apollo Hotel, op 85 meter hoogte bevindt zich rooftopbar Floor17, waar je je drankje kunt nuttigen onder het genot van een waanzinnig uitzicht. Zowel in de winter als in de zomer kun je op dit terras terecht en zelfs voor een rooftop movie night met het beste uitzicht ben je hier op het goede adres.

5. Skylounge

365 dagen per jaar genieten van een panoramisch uitzicht over Amsterdam, waar de loungebar in de avond wordt omgetoverd tot een loungeclub. Skylounge is de ideale plek voor je zakelijke of privé afspraken of de plek waar je je vrienden ontmoet en samen de heerlijke bites en bijzondere wijnen probeert. De plek waar iedereen samenkomt om het waanzinnige uitzicht van de wereldstad tot zich te nemen.

rooftopbarren-skylounge-manman

Rooftopbarren zijn misschien wel de beste plekken om te genieten tijdens de zwoele zomeravonden die komen gaan. Worden de nachten lang? Blijf dan gewoon in een van de hotels slapen waar de rooftopbarren zijn gevestigd en neem je date de volgende ochtend mee naar een van deze ontbijtspots in Amsterdam.