Prey

 

In Prey kruip je in de huid van Morgan Yu en het verhaal speelt zich af op ruimteschip Talos I. Hier wordt Yu gevangen gehouden en als proefkonijn gebruikt voor verschillende experimenten. De game doet denken aan Dishonored wat niet geheel vreemd is, Prey is namelijk ontwikkeld door Arkane Studios, de maker van de Dishonored games.

games mei man man

PS4

Prey €59 Shop nu

Heroes of the Storm 2.0

Een van de grootste MOBA games heeft een flinke update gekregen. Heroes of the Storm heeft niet enkel verbeterende graphics gekregen, maar Blizzard heeft de game compleet vol gestopt met toffe nieuwe content. Denk hierbij aan nieuwe maps, Loot Chest én een aantal brute nieuwe characters.

games mei man man 6

The Surge

 

The Surge speelt zich af in een post-apocalyptische wereld, waarin de speler het op een Dark Souls achtige manier opneemt tegen pittige vijanden. De science-fiction wereld is door de evolutie van de technologie gevuld met reusachtige robots. Hoewel het nog de vraag is of dat deze combinatie gaat werken, moeten we zeggen dat de trailer er veelbelovend uitziet.

games mei man man 2

PS4

The Surge €55 Shop nu
games mei man man 3

Xbox One

The Surge €55 Shop nu

Nioh – Dragon of the North

Dragon of the North wordt de eerste uitbreiding voor de Japanse RPG. Je hebt dus al even aan de pittige game kunnen wennen. Dat is mooi, want in deze DLC zul je het opnemen tegen de legendarische krijgsheer Date Masamune, beter bekend als de ‘One-Eyed Dragon’. Een vijand die, zoals we dat van Nioh gewend zijn, niet makkelijk te verslaan is.

games mei man man 4

PS4

Nioh €40 Shop nu

Minecraft Nintendo Switch

Minecraft heeft niet veel uitleg nodig toch? Het briljante spel zal vanaf 12 mei beschikbaar zijn voor de Nintendo Switch. Zo kun je zowel thuis, als onderweg je eigen wereld bouwen. Een verslavende game waar je gegarandeerd een hoop uren in gaat stoppen. Ideaal om de treinreizen wat aangenamer te maken.

games mei man man 5

 

Ben jij een echte game fan? Dit is de grootste arcadehal van de Benelux, gevestigd in Utrecht. Ideaal om met je vrienden old school arcade games te spelen.