Arcadehal

De grootste arcadehal van de Benelux vind je in Utrecht. Het is onderdeel van Gamestate, die naast Utrecht is gevestigd in Kerkrade en Rotterdam. De Utrechtse vestiging zal vanavond, 21 april 2017, haar deuren openen. Gamestate Utrecht is gevestigd aan de Mariaplaats, midden in het centrum. Of je nou meer van een shooter houdt of dat je liever voor een potje airhockey gaat, er is gegarandeerd een spel wat jij tof vindt. De arcadehal heeft namelijk een oppervlakte van ruim 1.000m2 en is gevuld met zowel retro- als 4D games, waaronder een aantal danssimulatoren. Kun je meteen jouw dansskills showen.

gamehal arcade man man

Prijzen

Wat is een arcadehal zonder een vorm van competitie? Juist, daarom worden jouw scores digitaal bijgehouden en kun je, mits je een goede score haalt, toffe prijzen winnen. Ben je pro gamer? Wie weet pak jij dan een van de hoofdprijzen zoals een Ipad, PS4 of GoPro. Komen die uurtjes die je in Call of Duty hebt gestopt toch van pas.

Gamestate Utrecht is zeker het bezoeken waard. Voordat je de kroeg in duikt even je vrienden in maken met een potje airhockey. Wellicht is het iets om met je date te bezoeken. Wanneer zij het naar haar zin heeft, weet je zeker dat een blijvertje is! Ga je liever op een andere date, dan zijn deze date ideeën misschien wel iets voor jou.

Benieuwd naar meer informatie? Check dan hier de website van Gamestate.