Monkey Bar – Berlijn

De Monkey Bar in Berlijn kijkt uit over de Berlin Zoological Gardens. Dit betekent dat terwijl jij geniet van een lokaal Duits biertje of een slok neemt van een goede whiskey is de kans groot is dat je een aap ziet.

coolste bars monkey bar berlin man man

coolste bars monkey bar berlin man man 3

Nothern Lights Bar, IJsland

Letterlijk in de middle of nowhere bevindt zich de Nothern Lights Bar. Door de gigantische ramen aanschouw jij het wonderschone Noorderlicht terwijl je geniet van een goede cocktail.

nothern light icebar man man nothern light ice bar man man nothern light ice bar man man 3

Joben Bistro – Cluj-Napoca, Roemenië

Waan jezelf terug in de tijd in de Joben Bistro Bar. Door de combinatie van messing, koper en fluoriserende lichten is er een stijlvolle en elegante bar gecreëerd waar jij met je vrienden wilt zitten.

coolste bars ter wereld man man coolste bar ter wereld man man 2

White Rabbit Restaurant & Bar – Moskou, Rusland

Moskou is een bruisende stad die bekend staat om zijn historie en architectuur. Terwijl jij geniet van de heerlijke, internationale gerechten die het restaurant te bieden heeft, kijk je uit over de stad. Een adembenemend panoramisch uitzicht.

coolste bars ter wereld man man coolste bars ter wereld man man 2

Sky Bar – Bangkok

Gevestigd op het dak van de 63 verdieping tellende Lebua State Tower verzekert de Sky Bar jou van een adembenemend uitzicht over de levendige straten van Bangkok.

Sky Bar_3_resize

coolste bars ter wereld man man 2

Ozone Bar – Hong Kong, China

Veel hoger dan dit gaat het niet worden. Op de 118e verdieping van Hong Kong’s hoogste hotel wordt je overspoeld in luxe. Een adembenemend uitzicht, perfecte service en een bijzonder design.

coolste bars man man 1 Coolste bars man man 2

The Water and Wind Bar – Binh Duong, Vietnam

Gevestigd op een hoger gelegen stuk land in het water staat The Water and Wind Bar. Het imposante bouwwerk weerspiegelt prachtig in het water. Via stapstenen waan je jezelf een weg richting de gigantische ‘hut’.

coolste bars man man coolste bars man man 2

The Rock Bar – Bali, Indonesië

Gevestigd op de kliffen van Bali, geeft The Rock Bar je een oogverblindend uitzicht over de Indische Oceaan. Tip: bezoek de bar bij zonsondergang.

coolste bars rock bar bali man man coolste bars man man rock bar bali

Dabbous Bar – London

Een ruige bakstenen mooi, onbewerkt metaal en hout. De Dabbous Bar in London is een combinatie tussen industrieel en organisch design. Bijzonder stijlvol en ze hebben een indrukwekkende lijst met cocktails.

coolste bars man man coolste bars man man 23

Hemingway’s Lounge – Hollywood, USA

Planken en kasten vol met boeken. De Hemingway’s Lounge is een bar waar je een avond vertoeft met een goed boek en goede whiskey’s. Meer gezelschap heb je toch niet nodig?

coolste bars man man coolste bars man man 2