Wie zijn de ex vriendinnen van Fabrizio Tzinaridis?

Fabrizio is in de Bachelor op zoek naar zijn ware liefde. Hij heeft verschillende relaties gehad, maar deze liepen allemaal stuk om verschillende redenen. We kunnen wel stellen dat hij niet echt geluk heeft gehad in de liefde. Maar wie zijn de ex vriendinnen van Fabrizio Tzinaridis dan precies?

 

Pommeline

We beginnen de lijst direct met misschien wel één van zijn meest serieuze relaties. Fabrizio heeft een lange tijd een relatie gehad met Pommeline, ook haar kun je misschien kennen als verleidster van Temptation Island. Het koppel deed samen mee aan een seizoen van Temptation Island VIPS, waarin ze hun relatie gingen testen. Uiteindelijk leek dit een goede uitkomst te hebben, want Fabrizio ging zelfs op zijn knieën tijdens het laatste kampvuur.

Eenmaal thuis ging het toch helemaal mis. Fabrizio ging namelijk vreemd met Julia, één van de verleidster die hij had ontmoet tijdens zijn verblijf op Temptation Island VIPS. Uiteindelijk besloten ze daarom een punt te zetten achter hun relatie.

fabrizio-en-pommeline

Julia

Of we het echt één van de ex vriendinnen kunnen noemen, is nog maar de vraag. Ze claimt namelijk zelf dat ze altijd vrienden zijn geweest. Tijdens de dreamdate is er schijnbaar wel aan elkaar gevoeld, maar zij ontkent dit nog steeds. Maar na Temptation Island hebben de twee veel met elkaar afgesproken.

julia-temptation-island

Lie

We zouden het bijna vergeten, Lie niet natuurlijk, maar wel dat ze een relatie heeft gehad met Fabrizio. Lie Meurs kennen we allemaal wel en vooral Fabrizio kent haar héél erg goed. In de afleveringen van Temptation Island VIPS kwamen we erachter dat de twee een relatie met elkaar hebben gehad, Lie deed hier namelijk mee als verleidster. Uiteindelijk is er achteraf niks meer gebeurd tussen de twee, in ieder geval niet waar wij van weten. Of er te spreken is van een daadwerkelijke relatie of een gezellig avontuurtje tussen de lakens weten we niet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LIE MEURS (@liemeurs)

Maithé

Naar verluidt heeft Fabrizio ook een korte relatie gehad met een voormalig Miss België, namelijk Maithé Revera Armayones. En we kunnen jullie wel vertellen dat looks net zo indrukwekkend zijn als haar naam. De Belgisch-Spaanse brunette heeft die relatie allang uit haar hoofd gezet en heeft momenteel een relatie met Sean Dhondt, een Belgische muzikant.

Lotte

Last but not least, Lotte Vanlingen. Lotte is de meest recente relatie die Fabrizio heeft gehad, waar wij van weten in ieder geval. De relatie van deze twee ging heel erg snel, ze trokken super snel bij elkaar in. Ook werd er al vrij snel gesproken over kinderen, dat lijkt heel erg serieus. Ondanks dat ze graag kinderen met Fabrizio wilde, vond ze het maar niks dat hij al een zoontje heeft bij een andere dame. Ondertussen zijn ze al voor langere tijd uit elkaar en horen we, naast haar eigen webshop, vrijwel niks meer van Lotte.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Seventy-Two by Lott (@72bylott)

Dit waren de exen van Fabrizio, maar we hebben de exen van onze vorige Nederlandse Bachelor op een rijtje gezet. Bekijk dan ook alle bekende ex-vriendinnen van Tony Junior.