De ex-vriendinnen van Tony Junior

Al sinds 2010 is Tony Junior actief in de EDM-wereld en dat heeft hem geen windeieren gelegd. Naast een vorstelijk salaris, heeft hij namelijk heel wat beeldschone vriendinnen aan de haak geslagen. Zijn bekendste ex-vriendinnen vind je hieronder:

Maan de Steenwinkel

De beroemdste relatie van Tony Junior is ongetwijfeld die samen met onze favoriete zangeres Maan. In 2020 ging dit stel uit elkaar na een relatie die veelvuldig in de media te bewonderen was. Over de relatie zei Tony Junior het volgende: “We kwamen er allebei achter: we houden heel veel van elkaar als mens, maar misschien is het beter om gewoon even uit elkaar te gaan, voordat het op een level komt dat het helemaal niet meer leuk is”. De zangeres en de dj zijn nog steeds vrienden en gaan nog vaak met elkaar om.

Julia Sinning

Dit jaar was Tony Junior innig met Julia Sinning in het programma The Bachelor, waarin Tony op zoek ging naar zijn droomvrouw. Uiteindelijk werd deze vrouw echter weer gedumpt door de losbandige dj. In september besloten de twee een punt achter hun relatie te zetten.

Dionne Slagter

Een andere beroemde relatie van Tony Junior was die met Dionne Slagter. Deze YouTuber hield het wel bij een kortstondige romance. De vonken schoten er echter wel vanaf. Zelf vertelde hij er het volgende over: ‘Paar dagen later afgesproken. Gezellig. Seks gehad. Super leuk. Gechilld. Maar ik gaf al aan voor we seks hadden – anders ben je weer zo’n lul – verwacht niet te veel van mij. Ik ben een projectiel dat hard door het leven gaat op dit moment.’

Kelly van der Spronk

Een relatie van alweer heel wat jaren terug van Tony Junior is met Kelly Spronk. Zij deed onder andere mee aan Models in Paris. Inmiddels is ze gelukkig met YouTuber Noah de Zeeuw, waarmee ze zelfs een kindje op de wereld heeft gezet.