De winnares van Miss Nederland 2021

De Amsterdamse Julia Sinning is zondagavond uitgeroepen tot Miss Nederland 2021 en zij zal in december ons land vertegenwoordigen. De jury had mooie woorden over voor 24-jarige Julia: “een prachtige, pure vrouw die zichzelf durft te laten zien. Ze is een Miss van deze tijd: een lekkere stoere meid die uit haar comfortzone durft te stappen en een breed publiek kan aanspreken”.

Komt ze je bekend voor? Dat zou zeker kunnen. Ze heeft namelijk niet alleen de finale van Miss Nederland weten te behalen, maar ook de finale van The Bachelor. In dat televisieprogramma is dj Tony Junior op zoek naar de liefde van zijn leven. Veel kijkers van de show twijfelen echter aan de oprechtheid van Julia aangezien ze met een voorgaande Bachelor heeft gedatet, maar daar is ze het zelf niet mee eens: “Ik heb twee weken voor ik hierheen ging een paar dates met hem gehad, en dat was prima. Maar ik heb hem verteld dat ik hieraan mee ging doen, dus ik ben helemaal open deze ervaring ingegaan”, aldus Julia.

Neem een kijkje op de Instagram van Julia Sinning

Maar goed, dat neemt niks weg van haar prachtige prestatie tijdens de Miss Nederland 2021 verkiezing. Door haar overwinning volgt ze de knappe Denise Speelman op, die vorig jaar de show stal als winnares.

Wij namen een kijkje op de Instagram van Julia Sinning en selecteerden een aantal foto’s voor jullie. Check it out:Β 

Met de titel ‘Miss Nederland 2021’ verdient Julia eigenlijk ook een plekje in de lijst met de mooiste Nederlandse brunettes van dit moment.