Fabrizio Tzinaridis uit Temptation Island

In 2018 deed Fabrizio mee met Temptation Island, maar al snel werd hij ook bij andere tv programma’s uitgenodigd en groeide hij uit tot een grote naam in het Belgische tv landschap. Hij was geliefd bij veel vrouwen. Niet alleen omdat hij heel vriendelijk is, maar ook omdat hij gespierd is en vol tattoos zit.

Met zijn charmes wist hij het hart van de 21-jarige Lotte Vanlingen te veroveren. Ze trok bij hem in begin dit jaar, maar daar komt nu alweer verandering in: de twee hebben besloten weer uit elkaar te gaan.

Fabrizio Temptation Island

De relatie tussen Fabrizio en Lotte is voorbij

Fabrizio Tzinaridis en Lotte Vanlingen lieten dat weten, al willen ze nog niet kwijt wat er precies tussen de twee is misgelopen, maar dat komt misschien nog wel volgens Fabrizio: “Er was geen sprake van overspel of bedrog. Verder willen we er niet veel over kwijt. Misschien in de toekomst, als we dit beiden een plek hebben kunnen geven. Voorlopig willen we het liefst rust en vragen we om onze privacy te respecteren.” Duidelijk zijn ze er allebei van uit hun doen, maar dat is ook meer dan begrijpelijk. Niet alleen leek het altijd dikke mik tussen de twee, ze waren zelfs al aan het fantaseren over het krijgen van kinderen samen.

fabrizio en lotte

“Misschien komt het er na de zomer wel van”

Dat gaf Lotte in ieder geval afgelopen augustus nog aan in een interview. Ondanks ze nog maar 21 is, was ze al klaar voor het ouderschap met Fabrizio. Ook de Belgische Temptation Island-ster zag het wel gebeuren: “Van mij mag het nu al gebeuren. Natuurlijk denk ik ook: ‘Oei, en wat als het fout loopt tussen ons?’ Maar daar wil ik niet aan denken. Ik wil op jonge leeftijd van het vaderschap kunnen genieten. En een carrière kan je ook uitbouwen mét kinderen.” Fabrizio heeft al een zoontje, maar die ziet hij helaas niet veel. Helaas zit het er voor de twee dus niet meer in. En waarom ze uit elkaar zijn gegaan, krijgen we binnenkort dus misschien te horen.

Check hier foto’s van Lotte, waarmee Fabrizio dit jaar een relatie had: