Blow Up Extreme in Utrecht

Je moet hiervoor 26 april tot 8 mei in je agenda zetten. Dan wordt namelijk Blow Up Extreme gehouden in Utrecht. Het idee voor deze opblaasbare hindernisbaan ontstond tijdens de periode dat iedereen thuiswerkte. Omdat iedereen veel thuiszat ontstond er een drang om lekker te ravotten. Blow Up Utrecht werd daarom in het leven geroepen. De projectmanager Stijn van Liempt vertelde hierover tegen Editie NL.

 

Het was erg lastig om dit evenement te bewerkstelligen. Zo is het in totaal zelfs vijf keer uitgesteld vanwege problemen zoals de pandemie. Deze maand is het dan eindelijk tijd voor Blow Up Extreme. ‘We gaan ons best doen om het goed door te laten gaan’, zo vertelt van Liempt. Wie meedoet kan zich voorbereiden op vijftig attracties, verdeeld over een oppervlakte van maar liefst zes voetbalvelden. De attracties worden in de Jaarbeurs verdeeld over vier hallen. Een van de zalen is omgedoopt tot de ‘extreme hal’ en dit is alleen voor de échte thrillseekers.

Wereldrecord

Een van de attracties levert zelfs een wereldrecord op want Guinness World Records komt een kijkje nemen in Utrecht. Ze doen dit allemaal vanwege de ‘Cobra’, een 600 meter lange stormbaan met veel obstakels. Voor meer informatie kijk je op de website van Blow Up Extreme.

Overigens wordt er in Nederland binnenkort ook een Squid Game-toernooi gehouden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Blow Up Extreme (@blowupextreme)