Maithé is de nieuwe vriendin van Sean Dhondt

Muziek en presentator Sean Dhondt zou niet meer langer door het leven gaan als vrijgezel. Dorpsgenoten lieten de geruchtenmolen op volle touren slaan, na bekend te hebben gemaakt dat er al maandenlang iets zou spelen tussen hem en de Spaans-Belgische schone. Er doken niet veel later enkele foto’s op van Dhondt met de mooie Maithé Rivera Armayones. Hoewel de presentator aangaf te willen vechten voor zijn huwelijk met Allison, leek hij het steeds vaker gezellig te hebben met zijn 15 jaar jongere vlam.

Deze prachtige Belgisch-Spaanse verschijning werd in 2017 betiteld als eredame Miss België. Buiten haar werk om kruipt ze regelmatig voor de lens als model en sleept ze hier en daar samenwerkingen binnen voor campagnes met merken. De mooie brunette is aangesloten bij het management van Starsky/absolutepentertaimant. Als we de geruchten mogen geloven, weet de mooie Maithé sinds februari het hart van de Belgische presentator op hol te brengen. Hoe ze met haar fantastische looks Dhondt wist te verleiden, laat ze de temperaturen stijgen, met de beeldschone beelden op haar social media.

Maithé Rivera Armayones op Instagram

Als we het hebben over een van de mooiste Belgisch-Spaanse brunettes, dan praten we over Maithé. De 22-jarige schone die je ook wel zou kunnen kennen van haar relatie met welbekende kleurplaat en oud-Temptation Island kandidaat Fabrizio, timmert op het moment hard tegen de weg voor een glansrijke carrière als influencer. Maithé Rivera Armayones beschikt over een Instagram account van ruim 67 duizend volgers, waarop ze haar fans regelmatig amuseert met de exclusieve beelden. Van work-outs in sportoutfits, tot aan prachtige selfies. Waar ze zich lijkt te bevinden, daar schieten de kijkcijfers de lucht in.

Krijg jij ook geen genoeg van de beeldschone Maithé? Blijf dan nog even in de temperatuur stijgende sferen hieronder.