Maithé is de vriendin van Sean Dhondt

Muzikant en presentator Sean Dhond heeft met Maithé Rivera Armayones een van de mooiste vrouwen van België aan de haak geslagen. Hoewel de presentator jaren geleden aangaf te willen vechten voor zijn huwelijk met Allison, leek hij het steeds vaker gezellig te hebben met zijn 15 jaar jongere vlam. Nu zijn we alweer wat jaartjes verder en lijkt het zeker echte liefde te zijn tussen de twee. Begin dit jaar kondigde het stel aan dat er een baby op komst is. Congrats!

Wie is Maithé Rivera Armayones?

Maar wie is Maithé Rivera Armyones nou? De prachtige Belgisch-Spaanse verschijning werd in 2017 betiteld als eredame Miss België. Buiten haar werk om kruipt ze regelmatig voor de lens als model en sleept ze hier en daar samenwerkingen. Als we een blik op haar Instagram-account werpen, dan zie je direct dat deze dame zeer sportief is en zelfs diverse triatlons rent. Netjes!

Maithé Rivera Armayones heeft momenteel zo’n 103.000 volgers op Instagram, die allen kunnen genieten van haar plaatjes. Van work-outs in sportoutfits, tot aan prachtige selfies. Waar ze zich lijkt te bevinden, daar schieten de kijkcijfers de lucht in. Wij selecteerden een aantal foto’s van deze prachtige dame: