Enzo’s vlogleven legt hem geen windeieren

Enzo Knol is één van de grootste YouTubers van Nederland, met maar liefst een geruime 2.8 miljoen abonnees. In zijn video’s lijkt Enzo al niet vies te zijn van behoorlijke smakken geld uitgeven. Zo toont hij vaak weer zijn brute auto’s en tikt hij met regelmaat een aardig optrekje op de kop. In zijn vlogs vertelt hij hier maar al te graag over. Qua geld heeft Enzo het prima voor elkaar. Zo was het vermogen van Enzo Knol twee jaartjes geleden al geschat tussen de twee en vier miljoen euro. Dat zal er zeker niet minder op zijn geworden, aan zijn nieuwe auto te zien.

Lamborghini Enzo Knol

Enzo’s nieuwe Lamborghini

Ondanks dat Enzo Knol al een Lamborghini Urus had leek het hem toch tijd voor een nieuwe auto. Hij doet zijn oude Urus en zijn Porsche Panamera weg, en ruilt deze in voor een gloednieuwe auto. Zijn oude Urus en zijn Porsche zouden namelijk niet geschikt zijn voor het ‘familieleven’. Enzo en zijn vriendin Myron Koops zijn in verwachting van een kind, en deze auto’s zouden dan niet helemaal bij dat leventje passen. Welke auto daar dan wel bij past? Een nieuwe Lamborghini Urus, maar dan wel een behoorlijk getunede versie.

Nieuwe auto Enzo

De Lamborghini Urus kost al snel zo’n 250.000 tot 300.000 euro nieuw. Toch was de normale versie van de auto alsnog niet genoeg. Daarom heeft hij de auto laten tunen door Mansory. Zo’n upgrade kost al snel zo’n 150.000 tot 250.000 euro. Momenteel staat zijn nieuwe auto nog bij Mansory, maar heeft hij al wel een zwarte variant van het bedrijf in bruikleen. Deze heeft hij direct al gebruikt om mee te pronken bij het TT-circuit in Assen. We weten nog niet in welke kleur zijn nieuwe auto gaat zijn. Laten we voor Enzo Knol in ieder geval hopen dat zijn nieuwe auto nu wél geschikt is voor het ‘familieleven’.