Enzo Knol geeft Lamborghini een feestelijke make-over

Enzo Knol, de bekende Nederlandse vlogger, heeft zijn Lamborghini Urus op een wel heel feestelijke manier versierd. Op het Instagramverhaal van Stefan de Vries was te zien dat Enzo zijn bolide had ingepakt met kerstlichtjes. Met deze opvallende verschijning is het duidelijk dat Enzo goed voorbereid is voor de feestdagen. 

Met één druk op de knop zorgt hij ervoor dat zijn wagen een rijdende kerstboom is. Bekijk de video hieronder:

Bron: Instagram Stefan de Vries

De Lamborghini Urus is zijn pronkstuk

De Lamborghini Urus is voor veel mensen de absolute droom SUV. Met een topsnelheid van 305 kilometer per uur en een indrukwekkende acceleratie van 0-100 km/u in 3,6 seconden staat de Urus bekend als de snelste SUV ter wereld. Ondanks dat het een serieuze terreinwagen is, voelt de Urus zich net zo thuis op het racecircuit, dankzij voorzieningen als vierwielaandrijving, adaptieve luchtvering en intelligente rijassistentiesystemen. Uitgerust met koolstof-keramische remmen en krachtige prestaties, combineert deze sportwagen moeiteloos uitzonderlijk rijgedrag met robuuste remkracht.

Hoewel hij kracht en kracht uitstraalt, biedt de Urus voldoende ruimte en comfort voor de passagiers, naast geavanceerde voorzieningen zoals dubbele beglazing en een hoge kwaliteit audiosysteem. De bagageruimte van 600 liter zorgt voor gebruiksgemak zonder afbreuk te doen aan de opwindende rijervaring die hij biedt. De Urus wordt gekenmerkt door zijn veelzijdigheid, atletische bekwaamheid en niet aflatende aantrekkingskracht. Deze super-SUV combineert brute kracht met verfijnde stijl en biedt een ongeëvenaarde rijervaring. Of je nu over het circuit wilt scheuren of offroad avonturen wilt beleven, de Lamborghini Urus staat altijd klaar om indruk te maken.

In 2022 kocht Enzo Knol zijn indrukwekkende Lamborghini Urus. Na een paar maanden besloot hij om de auto te laten wrappen in een opvallende paarse kleur en gaf hij de auto ook nog eens een set stoere wielen. Recentelijk heeft hij de Urus een nieuwe, felrode kleur gegeven. Dit klusje werd gedaan door de mannen van Next Level Cars. Enzo zei zelf het volgende over de nieuwe kleur: “De nieuwe wrap! Beste tot nu toe, wat een kleur.”

enzo knol lamborghini rood