Enzo Knol kocht een Lamborghini Urus

Enzo Knol is een van de bekendste YouTubers die ons land kent. Met ruim 2,65 miljoen volgers worden al zijn video’s dagelijks bekeken. Je kunt je vast voorstellen dat dit heel wat oplevert. Het vermogen en salaris van Enzo Knol liegt er dan ook niet om.

 

Mede door zijn grote succes heeft hij een tijd geleden een Lamborghini Urus aangeschaft. Deze wagen gaat al een aantal jaar mee, maar heeft toch wat veranderingen doorgemaakt. Dit keer laat Enzo hem wrappen in een matte zwarte kleur.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Enzo Knol ✌🏼 (@enzoknol)

Hij geeft zijn wagen vaker een nieuwe kleur

De auto van Enzo Knol heeft nu een matte zwarte kleur aangenomen, maar de auto heeft al heel erg veel wraps gehad door de jaren heen. Enzo vond alleen een Lamborghini blijkbaar niet goed genoeg, deze moet natuurlijk wel een bijzondere tint hebben. Deze moet dan ook weer om de zoveel tijd veranderd worden. Als je dan dezelfde auto blijft houden, moet je die wel telkens een ander kleurtje aanmeten natuurlijk.

De auto is origineel donkergrijs, maar dit ging al snel over in een ‘John Deere’ wrap. Over deze wrap waren de meningen bij zijn volgers erg verdeeld. In ieder geval heeft hij wel de titel ‘snelste John Deere ter wereld’ op zijn naam staan.

Hierna werd de auto een hele felle kleur roze en nog een tijdje donkerblauw. Die laatste kleur werd gekozen door zijn volgers. Hierna volgde een rustige witte kleur en de originele kleur van de auto. Daarna besloot hij zijn auto een felle paarse kleur te geven, maar dit pakte iets anders uit. Het werd een donkerpaarse metallic kleur. Erg mooi, maar Enzo was hier zelf niet zo zeker van.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Enzo Knol ✌🏼 (@enzoknol)

Nu is de auto mat zwart, maar voor hoelang is natuurlijk de vraag. We weten ondertussen wel in welke auto hij rondrijdt, maar ben je ook benieuwd hoe Enzo woont? Dit is een kijkje in het landhuis van Enzo Knol.