Jesé Rodríguez en Aurat Ruiz

Jesé Rodríguez stelde onlangs de grote vraag aan zijn vriendin Aurat Ruiz tijdens een tripje in Dubai. Op Instagram vertelt hij erover: ‘Ik wilde echt naar heel de wereld schreeuwen dat de liefde van mijn leven voor altijd naast me wil zijn, en dat we voortaan niet alleen ‘zij of ik’ zullen zijn, maar heel snel ‘ons’ zullen zijn.’

 

Dit zijn allemaal heel positieve woorden, maar de twee hebben een roerig verleden. Zo werd Jesé Rodríguez beschuldigd door Ruiz dat hij zijn taken als vader niet goed zou vervullen. Hierop besloot de voetballer haar aan te klagen in de rechtbank. Ook gingen er onlangs geruchten rond dat Ruiz haar verloofde zou hebben aangereden, maar dit heeft zij altijd ontkend. Daarom is het opvallend dat de twee toch voor een huwelijk gaan na al deze rellen. Aan de andere kant hebben ze samen kinderen en hebben ze veel passie voor elkaar. Rodríguez beaamt dit ook in zijn Instagram-post, hij vertelt namelijk dat dit bewijst dat liefde alles overwint. Rest ons niets anders dan de twee tortelduifjes veel geluk toe te wensen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jesé Rodríguez (@jeserodriguez10)

Overigens is Jesé Rodríguez niet de enige voetballer met opvallende relaties. Wist je bijvoorbeeld dat er een Feyenoord-speler is die een relatie met Noor Omrani heeft?