Wie is Noor Omrani?

Noor Omrani staat bekend als een van de grootste hockeytalenten van ons land. Ze speelt in de Hoofdklasse bij Den Bosch als nummer 10 en daarmee ligt er een toekomst met een mooie carrière voor haar in het vooruitzicht. Ze is namelijk ook al een van de grote blikvangers van Jong Oranje. Chapeau! 

Marcus Pedersen speelt sinds kort bij Feyenoord

Sinds afgelopen zomer is Marcus Pedersen de rechtsback van Feyenoord. De speler komt uit Noorwegen en hij maakte voor 1,5 miljoen euro de overstap naar Feyenoord van Molde FK. Ook werd hij naast de succesvolle transfer ook voor het eerst betrokken bij de selectie van het Noorse nationale elftal. Kortom: ook op sportief gebied is deze man succesvol.

De ontmoeting tussen Omrani en Pedersen

De twee hebben elkaar leren kennen via de manager van Pedersen. Omrani was na een wedstrijd wat gaan drinken met een vriend van haar in de spelerslounge van Feyenoord. Hier kwam ze aan de praat met een aardige gast. Hij vroeg haar welke speler ze de beste vond, waarop ze nummer 2 antwoordde, het rugnummer van Pedersen. De aardige gast waarmee ze praatte, bleek dus de manager van de voetballer te zijn. Zijn manager zei tegen hem dat hij zijn toekomstige vriendin had gevonden. De twee gingen elkaar volgen op Instagram en hij reageerde op haar Instagram story. Ze gingen op date en nu zijn ze officieel een setje.

Hieronder een aantal foto’s van de Instagram van Noor Omrani:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NOOR OMRANI (@nooromrani)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NOOR OMRANI (@nooromrani)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NOOR OMRANI (@nooromrani)

Bron: FHM