Rosa Schmidt vriendin van Teun Koopmeiners

De 23-jarige Teun Koopmeiners scoort zeker ook buiten het veld met zijn knappe vriendin Rosa Schmidt. Rosa en Teun leerden elkaar kennen bij AZ, waar Teun een een lange tijd gevoetbald heeft.

Zij studeerde aan het PCC lyceum en ging daarna naar de Hogeschool van Amsterdam. Hier studeerde zij Human Resource Management. Tijdens haar studie liep zij – hoe kan het ook anders – stage bij AZ, waar zij elkaar natuurlijk hebben leren kennen. En nadat ze elkaar meerdere malen tegen het lijf liepen, besloten ze het met elkaar te wagen. Inmiddels is ze afgestudeerd en is ze een hard werkende vrouw. Ze werkt als recruiter Zorg & Welzijn bij het bedrijf Advitas, die interim professionals in de publieke sector detacheert. Kortom: Rosa is een dame met de beauty and the brains.

Een vrouw gehuld in mysterie

Als je meer wil weten over deze mooie dame dan hebben we helaas wat treurig nieuws voor je. Rosa is een vrouw die van haar privacy houdt en ook haar Instagram staat op privĂ©. Gelukkig voor ons kunnen we hier en daar nog een glimp van haar opvangen op Teun Koopmeiners’ Instagram-account. Zo te zien houdt het stel nogal van reizen. Zie hieronder een aantal foto’s van het gelukkige koppel:

Wil je meer van deze content zien? Kijk dan ook naar de knappe vriendin van Yung Felix, Widya Soraya.