Enzo Knol verdient lekker als YouTuber

Enzo Knol is de koning van YouTube Nederland. Hij is al jaren dagelijks aan het vloggen en laat alles zien uit zijn leven. Het begon allemaal met een stunt en een beenbreuk, de rest is geschiedenis. Hij is dus al sinds 2013 bezig en we kunnen hem inmiddels wel een ervaren YouTuber noemen. Doordat hij zo populair is en ook nog zijn eigen merk ‘Knolpower’ heeft, verdient hij genoeg geld en is hij een echte ondernemer. Het salaris en vermogen van Enzo Knol liegen er niet om.

Door zijn grote succes heeft hij een aantal jaar geleden een Lamborghini Urus aangeschaft. Ondertussen gaat de auto al een aantal jaar mee en heeft deze al verschillende kleuren gehad. Nu besloot Enzo Knol er wel een hele bijzondere kleur overheen te laten wrappen.

Zijn Lamborghini Urus krijgt een nieuwe kleur

Ondanks dat een Lamborghini Urus van zichzelf al een hele vette auto is, vond Enzo Knol dit blijkbaar nog niet goed genoeg. Hij heeft zijn auto al in verschillende jasjes gestoken. De originele kleur van de auto is donkergrijs. Daarna besloot hij voor een ‘John Deere’ wrap te gaan, maar hier kreeg hij gemixte reacties over. Toch had hij wel de snelste John Deere ter wereld. Daarna besloot hij een felroze wrap over zijn auto te gooien.

Ook is de auto nog een tijdje donkerblauw geweest, een kleur die hij zijn volgers via Instagram liet bepalen. Hierna kwam Enzo Knol in een rustige periode in zijn leven en ging hij voor een strakke witte kleur, tot verbazing van zijn fans. Daarna was het nog niet gedaan met de rustige periode, want zijn auto ging weer terug naar de originele kleur. Maar Enzo Knol zou zichzelf niet zijn als hij alsnog voor een hele nieuwe kleur zou gaan. Hij stak zijn Lambo niet in één, maar in twee kleuren.

Nu koos Enzo voor een bijzondere kleur, maar vraagt toch aan zijn volgers wat ze ervan vinden. Het was namelijk de bedoeling dat de auto een fel paarse kleur zou krijgen, maar het is iets anders uitgepakt. Zelf is hij er dus niet zo blij mee, iets wat wij wel kunnen begrijpen als je eigenlijk een andere kleur voor ogen had. We zullen dan ook niet verbaasd opkijken als hij binnenkort weer met een nieuw kleurtje rondrijdt.

Check hieronder de foto’s van zijn paarse Lamborghini Urus:

Enzo Knol
Foto via Instagram Enzo Knol
Enzo Knol
Foto via Instagram Enzo Knol