Wat kunnen we verwachten van Undercover seizoen 3?

Eén ding is zeker: we kunnen veel meer Ferry Bouman verwachten in het derde seizoen van de Nederland-Vlaamse productie. In seizoen 2 zat de (voormalig) drugsbaas vast in de cel, waardoor zijn personage relatief weinig aan bod kwam in het verhaal. In seizoen 3 van Undercover komt Ferry weer op vrije voeten en kunnen we dus heel veel meer verwachten van de grove Brabander.

Netflix verwent fans met de officiële teaser

In de trailer is te zien dat Ferry zijn leven weer probeert op te pakken. Hoe we in eerste instantie dachten dat Ferry wraak zou gaan nemen op Bob, lijkt het verhaal een verrassende wending te krijgen. In de beelden hieronder zien we Bob en Ferry met elkaar op de vuist gaan, maar het lijkt erop dat Bob juist wil gaan samenwerken met de man die hij opsloot. Huh?

Zie de officiële teaser van Undercover seizoen 3 hieronder:

 

In de tijd dat Ferry achter slot en grendel zat, heeft iemand anders de drugshandel opgepikt. Het Turkse echtpaar Serkan en Leyla controleert nu de illegale productie en handel van xtc en beschikken over meedogenloos personeel. Bob heeft zelf een strafzaak aan zijn broek hangen, maar hij krijgt het voor elkaar om een deal te sluiten. Als Bob het lukt om de Turkse bende te verslaan, dan zal zijn zaak geseponeerd worden.

Aangezien Ferry dus zijn machtspositie is verloren, denkt Bob dat hij de perfecte partner is om mee samen te werken. Zo denkt Bob twee vliegen in één klap te slaan: Ferry koesteren en de Turkse bende oppakken.

Undercover seizoen 3 heeft een IMDb score van een 7,8 en verschijnt 21 november 2021 op Netflix. We moeten dus nog even geduld hebben. Ben je op zoek naar andere series om de tijd door te komen? Check dan de beste series op Netflix volgens IMDb.