Het verhaal van het laatste seizoen van La Casa de Papel

We kunnen het haast niet voorstellen dat je deze show niet kent, maar om iedereens geheugen op te frissen vertellen we kort waar het verhaal van La Casa de Papel is geëindigd. Vanaf het derde seizoen staat de show in het teken van de overval van de Spaanse Bank, waar de bende de goudvoorraad wil stelen. Dit gaat zeker niet zonder slag of stoot en er vallen slachtoffers.

Over hoe het nieuwe – tevens laatste – seizoen gaat eindigen is nog steeds een mysterie, maar voor het eerst lijkt het dat de dievenbende geen ontsnappingsplannen hebben.

Vastzitten in een bank voor meer dan 100 uur zonder ontsnapping in zicht is al erg. Maar als je dacht dat het niet erger kon, dan heb je het mis. Onze favoriete bende dieven moet het nu al opnemen tegen hun volgende vijand: het leger. Maker Álex Pina maakte geen grapje toen hij zei dat het verhaal zijn meest extreme en gevaarlijke niveau zou bereiken. Het einde van de grootste overval uit de geschiedenis is nabij. Wat begon als een simpele overval, verandert in een complete oorlog.

Netflix toont beelden van La Casa de Papel seizoen 5 (deel 2)

Netflix wist echt waar ze mee bezig waren door het laatste seizoen in tweeën te splitsen en ons op het puntje van onze stoel te houden. Maar alsof ze hun publiek konden lezen, hebben ze de eerste paar beelden van het laatste deel vrijgegeven. Dit deden ze tijdens het wereldwijde Tudum evenement 25 september.

 

Naast nieuwe beelden van La Casa de Papel deelde ze ook de eerste beelden van het vierde seizoen van de serie Ozark.

Een van de succesvolste Netflix series

Het is gek om te denken dat een van de meest bekeken Netflix shows van deze tijd eigenlijk zou worden stopgezet. De show, die voor het eerst te zien was op de Spaanse zender Antena 3, werd daar na twee seizoenen al snel stopgezet. La Casa de Papel was behoorlijk geliefd, maar wist in Spanje geen records te breken. Dit veranderde toen Netflix de serie kocht en de show heeft nu op IMDb een score van 8,3.

Ben je nog opzoek naar een andere serie? kijk dan hier naar de 20 beste Netflix series volgens IMDb.