Thomas van StukTV

Thomas van der Vlugt is een Nederlandse bekendheid. In 2012 begon hij als cameraman bij RTL, maar hier heeft hij zijn bekendheid niet alleen aan te danken. Die naamsbekendheid heeft hij vooral te danken aan het YouTube-kanaal StukTV. Dit presenteert hij sinds september 2011 samen met Giel de Winter en Stefan Jurriens.

StukTV is een Nederlands multimediaal platform voor voornamelijk jongeren. In 2012 zijn ze officieel een bedrijf geworden en sinds 2018 is het StukTV eigendom van Talpa. StukTV heeft hun video’s naar een hoog level getild. Het begon met onschuldige video’s waarin ze opdrachten uitvoerden van kijkers. Ondertussen gaan de video’s veel verder dan dat. Zo hebben ze hele grote producties zoals Jachtseizoen, Roadtrippers en Politieachtervolging.

The Bachelor

Het afgelopen seizoen van The Bachelor is pas net afgelopen, maar de programmamakers hebben nu alweer een de nieuwe Bachelor gevonden als opvolger van Tony Junior. Je raadt het misschien al wel, Thomas van der Vlugt is de nieuwe Bachelor. Hij heeft zo zijn eigen tactiek om de ware liefde te vinden. Ten eerste heeft hij al lang nagedacht over het feit of hij wel wilde meedoen aan het programma, maar uiteindelijk vindt hij het heel mooi om een vrouw te vinden die echt bij hem past, en blijft! Hij gaat in het programma dicht bij zichzelf blijven en zich niet anders voordoen dan hij werkelijk is.

Thomas van der Vlugt met Men’s Health

Thomas staat wel bekend om de gekke van de groep. Hij drinkt veel, rookt veel en in niet vies van een burgertje hier en daar. Of hij het heeft gedaan met The Bachelor in het vooruitzicht is maar de vraag, maar hij is 152 dagen met een personal trainer aan de slag gegaan met Men’s Health. Hij probeerde in 152 dagen in topvorm te raken en dit is hem zeker gelukt.

De eerste indruk bij Men’s Health was al bijzonder en de moed zakte misschien bij sommigen al in de schoenen. Het was namelijk tijd voor een before foto. Ondanks dat zijn lichaam er niet slecht uit zag, was de staat waarin hij verkeerde dat wel. Hij had net een feestje gehad met veel drank, veel sigaretten en veel eten.

Hoe ze het bij Men’s Health voor elkaar kregen is de vraag, maar Thomas is echt in topvorm. Hij heeft het bier en sigaretten en het feestleven in het algemeen opzij gezet om zich helemaal op zijn lichaam te focussen.

Mocht je willen weten hoe het proces verlopen is en benieuwd zijn naar het interview met Thomas? Dan kan je het interview met Men’s Health hier vinden.