Het begon met StukTv

In de zomer van 2012 kwam Giel de Winter met het geniale plan om StukTv op te richten. Via een lang proces van vacatures en castingvideo’s is Giel uiteindelijk terecht gekomen bij Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens. Dit trio volgroeide tot te grootmacht die ze nu zijn. Met het YouTube-kanaal van ruim 2.5 miljoen subscribers is StukTv het op één na grootste Youtube-kanaal in Nederland. Nu begrijpen we wel hoe Giel de Winter zijn auto’s kan betalen. Alleen Enzo Knol is groter in Nederland. Je hebt natuurlijk ook Nederlandse YouTubers die niet in Nederland wonen en geen Nederlandse content maken, die tellen nu even niet mee.

StukTv is door hun video van Project X Haren op de de nationale kaart gezet. Sindsdien hebben ze een groot succes bereikt in Nederlandse online wereld. Zo groot zelfs dat SBS6 het programma Jachtseizoen heeft opgepikt. Het nieuwe seizoen is elke zaterdag dus te zien op televisie.

Giel de Winter en zijn persoonlijke succes

Giel heeft het ver geschopt met zijn kindje StukTv. Het is zo aangeslagen dat hij nu ook creatief directeur is geworden bij Talpa. Zijn succes blijft maar toenemen. Met dit succes kan je alleen maar denken dat Giel zijn bankrekening goed aan het vullen is. Dit laat hij ook niet onopgemerkt, om het zo maar te zeggen.

Welke auto’s rijdt hij?

De 31-jarige Udenaar heeft toch zeker niet de minste voertuigen. Laten we beginnen met de eerste: de Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo. Deze prachtauto heeft een nieuwwaarde vanaf 206.000 euro. Dit kan hij met het tekengeld van Talpa blijkbaar makkelijk in een bolide stoppen. De snelheidsduivel bereikt een topsnelheid van 315 kilometer per uur, heeft 515 kW en 700 pk aan gecombineerd vermogen onder de kap en accelereert van 0 naar 100 km/h in een waanzinnig snelle 3,1 seconde.

Na de Porsche was Giel blijkbaar nog niet tevreden. Daarom koopt hij met alle gemak even een Audi Q8 50 TDI. De auto heeft een nieuwprijs van 248.990 euro, dit klinkt als zakgeld in de oren van Giel. De 3,0-liter V6 genereert 286 pk en zorgt voor een 0 naar 100 km/h-tijd van 6,3 seconden en heeft een topsnelheid in petto van 245 km/u. Dit is wel sneller dan een standaard Fiatje.

Giel de Winter zijn auto’s zijn erg intimiderend, maar hij is niet de enige YouTuber die houdt van luxe auto’s. Bekijk welke nieuwe auto Royalistiq heeft gekocht!