Royalistiq is bekend op social media

De social media ster lijkt niet te kunnen stoppen met geld uitgeven. Vorige maand kocht Roy Beszelsen (zijn echte naam) nog een Audi ABT RSQ8, maar dit was blijkbaar niet genoeg voor onze Roy. Met zijn 498 duizend volgers op Instagram en 886 duizend abonnees op YouTube blijkt de 23-jarige genoeg geld te hebben gemaakt om het uit te geven alsof hij ijsjes aan het kopen is. Ook zijn merchandise en de zelfgemaakte sportdrank, samen met vriend en mede-Youtuber Don de Jong, zouden ervoor zorgen dat Roy dit allemaal kan betalen zonder dat het ook maar enig impact heeft op de bankrekening. We mogen er van uitgaan dat Roy nu wel een paar miljoen waard is. De nieuwe auto van Royalistiq heeft in Nederland namelijk een minimale prijs van 336.087 euro.

Roy vertelt in zijn Instagram beschrijving dat hij nu veel beter in zijn vel zit dan 1-2 geleden toen hij viral ging met de Royalistiq-memes. Dit is natuurlijk goed om te horen. Royalistiq zegt dat hij er hard voor gewerkt heeft en dat hij nooit heeft opgegeven. Hij motiveert zijn volgers om ook nooit op te geven. Wie weet, misschien kunnen wij dan straks ook zoveel geld uitgeven dat we net zo goed een geldpistool kunnen kopen en vanuit een helikopter het kunnen laten regenen. Roy bedankt zijn volgers wel dat ze altijd in hem zijn blijven geloven en hem altijd steunen in zijn plannen en acties. Als voorbeeld noemt hij de liefde en steun op zijn eigen sportdrankje, Focus Drink. Als cadeau gaat Roy ons een vlog geven waarin te zien is dat hij de Lambo gaat ophalen.

Check hier meer info over de nieuwe auto van Roy. Net als bij zijn Audi ABT RSQ8-R kocht Roy de wagen bij VD Akker in Best. Eenmaal daar viel hij voor de kracht en charmes van een hagelnieuwe Huracán EVO Spyder, de doorontwikkeling van de Huracán, met evenveel vermogen als de Performante: 640 pk. De EVO heeft ook net als de Performante twee centraal geplaatste uitlaten en is te kenmerken aan de gruwelijke voorbumper.

Ben jij geïnteresseerd in de auto’s van bekende mensen? Bekijk dan zeker in welke auto Stefan de Vrij rijdt.