De auto van Youtuber Don de Jong

Youtuber Don de Jong heeft wederom een dure auto aangeschaft. Een halfjaar geleden kocht de pas 21-jarige al een Lamborghini Huracan. Nu heeft hij een Audi RS6 ABT 7 aangeschaft. Met een totaal vermogen van 666 pk is dit een heerlijke aanwinst voor het wagenpark van de vlogger.

Zijn vermogen heeft Don de Jong bij elkaar verdiend met zijn YouTube-kanaal. Zo heeft hij eerder al een villa gekocht. Elke video levert honderden duizenden kijkers op en dat betekent dus een flinke berg met geld. Nu voegt hij hier dus een Audi RS6 C7 met ABT-tuning aan toe. Niet verkeerd jongen, niet verkeerd.

 

ABT getunede RS6

Deze ABT Tuning zorgt ervoor dat de wagen over flink wat vermogen beschikt. Meer zelfs dan zijn Lamborghini Huracan. Daarnaast heeft de auto motor tuning gehad en een nieuw uitlaatsysteem. Met zijn speciale ABT-badges en carbon afwerkingen is deze auto voorzien van een sportuitlaatsysteem om het geluid beter tot zijn recht te laten komen.

Don de Jong

Hoeveel hij precies voor de wagen betaald heeft is niet bekend, maar meestal gaan deze wagens voor zo’n 3 ton de deur uit. Een flink bedrag voor zo’n jonge kerel dus. Petje af!