Nieuwe films in mei op Netflix

Van een spannende claustrofobische film tot het langverwachte Ferry: de films die in mei nieuw op Netflix komen zien er veelbelovend uit. Deze vier nieuwe films mag jij niet missen.

1. Und Morgen die Ganze Welt

Deze Duitse film gaat over hoofdpersonage Luisa. De jonge vrouw raakt betrokken bij een speciale Duitse afdeling van Antifa. Steeds meer en meer wordt ze gefascineerd door Alfa, één van de leden die tot alles in staat lijkt te zijn. Zonder dat Luisa het door heeft gaat de organisatie steeds een stap verder en is het onmogelijk om zonder kleerscheuren uit de organisatie te stappen. De film werd aangedragen als Duitse inzending voor de Oscars van 2021. Vanaf donderdag 6 mei staat de heftige film nieuw op Netflix.

 

2. Oxygen

Deze spannende nieuwe film is niet bedoeld voor mensen die claustrofobisch zijn aangelegd. We volgen namelijk een vrouw die wakker wordt in een kleine box. Ze heeft geen idee hoe ze er is terechtgekomen, maar de tijd begint te dringen. De zuurstof in de high-tech box neemt namelijk snel af. Ze zal op zoek moeten gaan naar een uitweg. De Franse film staat vanaf 12 mei nieuw op Netflix.

 

3. Ferry

We hebben er allemaal al lange tijd reikhalzend naar uitgekeken. Vanaf deze maand is het dan eindelijk zover en staat Ferry op Netflix. Deze spin-off van Undercover focust volledig op toch wel hét personage uit de serie: Ferry Bouman. In de film reizen we een stuk terug in de tijd. Te zien is hoe de carrière van Ferry ontstaat en hoe hij en Danielle elkaar ontmoeten. Wanneer de zoon van zijn baas slachtoffer wordt van criminelen wordt Ferry op pad gestuurd om uit te zoeken wie er verantwoordelijk is. Zijn zoektocht brengt het nodige gevaar met zich mee. Vanaf vrijdag 14 mei staat Ferry nieuw op Netflix.

 

4. The Woman in the Window

Deze film zou eigenlijk al lange tijd geleden uitkomen in de bioscoop. In plaats daarvan is hij binnenkort te zien op Netflix, wat natuurlijk een goed alternatief is. De spannende film is gebaseerd op een succesvolle thriller en gaat over een vrouw die haar huis niet uit durft te komen. Haar hele leven speelt zich binnen in haar woning af. Ze raakt bevriend met haar overbuurvrouw, die op bezoek komt. Eén avond ziet ze vanuit het raam hoe die overbuurvrouw slachtoffer wordt van een aanval. Vervolgens is d’r overbuurvrouw verdwenen, maar niemand gelooft haar. Is ze gek aan het worden? Of is er iets anders aan de hand? Vanaf vrijdag 14 mei krijgen we antwoord op die vraag. Dan staat The Woman in The Window nieuw op Netflix.