Luna Stevens

De 24-jarige Luna Stevens tovert een brede glimlach op ons gezicht en haalt zonder twijfel het lentezonnetje in huis. De blondine is al enige tijd actief in de entertainment en showbizz wereld en heeft een doorbaak weten te maken op social media. Naast haar talenten voor de camera, lijkt deze duizendpoot ook over de ondernemerskwaliteiten te beschikken en bracht ze een eigen lingerie-collectie uit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Luna Stevens (@lunastevens1)

De ambitieuze Luna lijkt midden in het leven te staan en grijpt haar kansen met beide handen aan. Het 24-jarige model formuleert haar motto als ‘Have fun en leef met je hart’ en heeft een groeiend Instagram account, waar ze haar fans flink mee bezighoudt.

De blondine deelt de sensuele beelden op Instagram

Hoewel de bloedmooie blondine het hart van de Nederlands-Belgische voetballer Sandy Walsh wist te stelen, moeten wij bekennen ons hier volledig bij aan te sluiten. Naast haar uitblinkende talenten beschikt ze over een YouTube kanaal en een Instagram account van ruim 156 duizend volgers. Luna Stevens spreidt haar vleugels en geniet met volle teugen van het leven. Festivalletje hier, tripje naar Ibiza daar; het klinkt allemaal heel goed.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Luna Stevens (@lunastevens1)

Luna deelde onlangs een prachtige foto op social media, waar ze vermoedelijk de nodige dosis aan Vitamine D wilde oppakken. Haar volgers reageerden razend enthousiast, waar wij ons zonder enige twijfel bij aan moeten sluiten.

Krijg jij nou ook geen genoeg van de mooie Luna? Ga er dan nog even voor zitten, regel een verkoelend drankje en doezel nog even weg met de zomerse beelden hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Luna Stevens (@lunastevens1)