Don de Jong is een hit op YouTube

Don de Jong is nog maar 21 jaar oud maar is een ware hit op YouTube. Hij maakt video’s over zijn dagelijkse leven en uploadt die op YouTube. In de video’s is vaak te zien hoe hij bizar grappige dingen doet, zoals karten in zijn eigen woonkamer of een mega ballenbak maken.

Onlangs plaatste hij een video waarin hij aankondigde dat hij een nieuwe auto gaat kopen. Kijkers waren best wel verbaasd, aangezien Don zijn huidige auto nog niet zo lang heeft. Maar hij is toe aan een nieuwe, snellere auto. Hij besloot voor een Lamborghini te gaan.

lamborghini don de jong

De specs van de Lamborghini Hurucan

Via de mannen van PureLuxe kwamen we erachter dat Don een Lamborghini Hurucan heeft gekocht. Althans, het geld heeft hij al betaald, maar hij heeft de auto nog niet in zijn bezit. Wel is de zien in de video’s hoe zijn vrienden op de nieuwe auto van Don reageren. En wij zouden ook zo reageren, want de dikke auto heeft niet alleen ontzettend veel PK’s onder de motorkap, hij ziet er met de kleur die Don heeft gekozen (groen) ook nog eens mega leip uit.

Even wat specificaties van de auto: de Hurucan heeft 580 pk en 540 Nm. Er zit een V10 motor waarmee je gemakkelijk je medeweggebruikers in hebt gehaald. Daarnaast heeft de auto een 0-100 sprint van 3,4 seconden. Dit is écht een supercar.

lambo binnenkant

Een Lamborghini én villa

Don heeft het maar goed voor elkaar. De auto die hij heeft gekocht kost namelijk 282.500 euro. Nu rijdt hij zelf nog de Audi RS6, die hij inruilt voor de Lamborghini, dus hij betaalde er niet écht de vraagprijs voor. Maar dat hij genoeg geld verdient met zijn video’s op YouTube, is inmiddels wel al duidelijk. Dat is overigens niet het enige dat Don afgelopen tijd heeft gekocht. Don kocht ook nog een villa, ter waarde van 750.000 euro. Wel heeft hij er een hypotheek op laten zetten.

Auto Don de Jong