Jamal Ben Saddik

De Belgische Jamal Ben Saddik is nog maar 30 jaar oud maar heeft al meerdere titels op zijn naam staan met boksen. Daarnaast heeft hij een trouwe fanbase omdat het ook gewoon een hele toffe man is. Dat heeft hij opnieuw weten te bewijzen in het programma Jachtseizoen.

In het programma Jachtseizoen worden de mannen van StukTV, Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens elke week uitgedaagd door een nieuwe BN’er. Weet het bekende gezicht 4 uur uit handen te blijven van de jongens? Dan staken ze de jacht en is de boef op vrije voeten. Lukt het ze om de boef binnen 4 uur te pakken? Dan gaat hij of zij meteen terug de cel in.

Jamal Ben Saddik overwinning

Deelnemers Jachtseizoen

Niet alleen Jamal Ben Saddik deed mee aan het Jachtseizoen. Dit seizoen deed onder andere Lil’ Kleine mee aan het programma. Eerdere seizoenen deden onder andere Ali B, Boef en Hardwell mee. Ook de grote vijand van Jamal, Rico Verhoeven, wist de mannen al een keer uit te dagen en won het spel ook. Jamal Ben Saddik daagde de mannen uit en het leek einde spel te zijn, toen hij in de bosjes zat en omringd was door de mannen van STUK. Maar op het nippertje wist hij tóch weg te glippen.

Hij zette de koers richting de bus van StukTV. Met deze bus, vol gadgets, gaan de mannen de achtervolging altijd aan. Maar ná de aflevering met Jamal Ben Saddik moeten ze gaan lopen, want de bokser nam de bus mee van de jongens en won daarmee het spel.

 

Het is de allereerste keer dat het de mannen van StukTV is overkomen dat hun bus werd gekaapt. Meestal waren de boeven de mannen op een andere manier te sluw af. Bijvoorbeeld door een helikopter te huren óf de grens over te gaan.