Ozark seizoen 4 komt eraan

Het is al een tijd geleden dat het derde seizoen van Ozark op Netflix verscheen, op 26 maart 2020 om precies te zijn. In de serie volgen we de familie Byrde. De vader, genaamd Marty, is een genie als financieel adviseur. Bovendien werkt hij als witwasser voor een Mexicaans drugskartel. Wanneer deze witwas-praktijken mis gaan, dient hij zichzelf en zijn familie te redden. Ze besluiten naar een meer in de Ozarks te verhuizen, om daar een geheel nieuwe witwaszaak op te bouwen voor het kartel. Dit gaat niet zonder slag of stoot.

Bovendien eindigde seizoen 3 met een waanzinnige cliffhanger. Helen (advocate van het Mexicaanse drugskartel)  werd onverwachts vermoord door een medewerker van het hoofd van het kartel, Navarro. Met deze actie verdwijnt er een grote persoonlijkheid van de serie en lijken de Byrde’s wat meer speelruimte te krijgen. Check hieronder de eindscène van seizoen 3 om je geheugen op te frissen:

 

Netflix deelt de eerste trailer

Ozark seizoen 4 zal het laatste seizoen zijn van de misdaadserie. Om uit te pakken, hebben de producenten gezorgd voor extra afleveringen. De eerste drie seizoenen lieten fans genieten van tien afleveringen per seizoen, maar het laatste seizoen is langer. Het vierde seizoen van de show zal namelijk bestaan uit veertien afleveringen. Over de releasedatum wordt nog geheimzinnig gedaan. Aan het eind van de onderstaande trailer is te zien dat het laatste seizoen uit twee delen zal bestaan en dat beide delen in 2022 te zien zullen zijn.

Check hieronder de trailer van Ozark seizoen 4: 

 

Ozark krijgt van IMDb een score van een 8,4.

Ben je nog op zoek naar een andere serie? Check dan de 20 beste Netflix series volgens IMDb.