Enzo Knol, de koning van Youtube

Wanneer je terugkijkt naar de afgelopen jaren, kun je concluderen dat Enzo Knol de absolute koning is van alle Nederlandse vloggers. Hij begon in 2013 met het maken van een filmpje. Zijn verjaardag was daarvoor de aanleiding. Hij werd populairder toen hij een gevaarlijke stunt uithaalde met zijn fiets, waarbij hij zijn been brak. Door het filmje in kwestie ging hij viral. Nu, zoveel jaren verder, haalt hij gelukkig niet meer zulke stunts uit, maar mag hij zich nog steeds de Nederlandse koning van YouTube noemen.

Lamborghini Urus krijgt een nieuw kleurtje

Een paar jaar geleden kocht Enzo knol voor drie ton een nieuwe Lamborghini Urus. De SUV was oorspronkelijk in grijs, maar klaarblijkelijk was dat nog niet dik genoeg. Enzo besloot zijn wagen te gaan wrappen. En hoe!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Enzo Knol ✌🏼 (@enzoknol)

Een Lamborghini Urus is van zichzelf al een onwijs vette bak. Er zit een bi-turbo acht cilinder motor in en heeft 650 PK onder de kap zitten. De auto, die een gewicht heeft van 2200 kg, trekt dan ook in 3,2 seconden op naar de honderd kilometer per uur. Niet slecht voor een SUV waar het hele gezin in past. Nu heeft hij zijn auto dus laten wrappen, en zal hij nog meer opvallen wanneer hij over de snelweg sjeest. Maar goed in zo’n brute bak willen we allemaal wel gezien worden.

Enzo Knol heeft een autocollectie waar menig man jaloers van wordt. Hij heeft met vloggen dan ook een lekker vermogen opgebouwd..