Wat zijn de duurste bezittingen van Max Verstappen?

Max is dus goed bezig met zijn zakken te vullen. Hij geeft zijn geld graag uit aan dure auto’s, een privévliegtuig en een appartement waar anderen alleen maar van dromen. Lees over zijn bezittingen hieronder.

 

Aston Martin DBS Superleggera

De liefde tussen Red Bull Racing en Aston Martin mag weliswaar bekoeld zijn sinds het historische automerk naar binnen werd gehengeld als de exclusieve titelsponsor van het Formule 1-team van miljardair Lawrence Stroll. Toch staat nog een bijzonder exemplaar in de garage van Verstappen. Ook dit is intussen één van de duurste bezittingen van Verstappen.

De Aston Martin DBS Superleggera is wat oplage nog iets exclusiever dan het volgende scheurijzer hieronder: maar 50 exemplaren zijn er in totaal verkocht. Met grofweg 700pk en 900Nm is deze supercar ook een waar bakbeest. Zeker als je kijkt naar het aantal versnellingen (8), de 5.2 liter V12-motor en de dubbele turbo. De topsnelheid van de deze Aston Martin DBS? Een duizelingwekkende 340 kilometer per uur! Het prijskaartje valt in vergelijking met de ondergenoemde Ferrari vooralsnog mee: 400.000 dollar.

Ferrari Monza SP2

Hoe dan ook is Max Verstappen niet vies van het rondrijden in een auto van een concurrerend merk. De Ferrari Monza SP2 is de opvolger van de SP1. De exclusieve auto – goed voor 810pk – is zeldzaam: maar vijfhonderd modellen rolden uit de fabriek.

Ferrari Monza SP2 Max Verstappen

Een nieuw model kent dan ook een prijs van 1.8 miljoen dollar. Maar dan heb je ook wat: een 6.5 liter V12 die van 0 naar 100 km/u gaat in 2.9 seconden. Ook in dit geval kun je spreken van een investering overigens. De Ferrari Monza SP2 zal gaandeweg alleen maar meer waard worden.

Privéjet van Max Verstappen: Falcon 900

Deze kocht de titelverdediger van 2022 in 2020, van de eigenaar van Virgin Galactic, Richard Branson. Deze privéjet, uiteraard gesierd in gepaste livery, kan met één tank 8000 kilometer aan een stuk vliegen. De in Frankrijk gemaakte privéjet zou als een occasion van hand wisselen voor rond de 8 miljoen dollar.

Het onderhoud van dit type vliegtuig, in handen van een Nederlands bedrijf, komt overigens neer op één a twee miljoen dollar per jaar.

Het appartement in Monaco

Met het uitzicht op zee – in het prinsendom van Monaco wel te verstaan – kun je geheid uitgaan van een fiks prijskaartje voor een appartement. De investering is ernaar niettemin, het nog relatief bescheiden ‘optrekje’ in het belastingparadijs heeft inmiddels een waarde van rond de 16 miljoen dollar. Benieuwd? Check het appartement van Max Verstappen in Monaco.

Zie hieronder een YouTube-video met de duurste bezittingen van de Nederlandse F1-coureur:

 

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent Formule 1 en Max Verstappen? Volg dan onze pagina F1Max.