Max is nog steeds pas 25 jaar oud, maar hij staat nu al aan de top van de wereld. Zijn privévliegtuig ter waarde van 15 miljoen dollar bewijst dit. Het mag duidelijk zijn dat Max Verstappen een prima leven heeft. Hij is een van de meest getalenteerde sportmannen ter wereld, laat alle andere F1-coureurs beven, draagt de mooiste horloges en dan is hij ook nog samen met de onwijs knappe Kelly Piquet, de dochter van een voormalig F1-kampioen (Nelson Piquet).

Hij heeft het privévliegtuig gekocht van de baas van Virgin Galactic

Max Verstappen heeft het vliegtuig gekocht van Sir Richard Branson, bekend van het ruimtevaartbedrijf Virgin Galactic. Hij kocht het vliegtuig aan het eind van 2020. Hoeveel hij zou betaald hebben is niet precies bekend, maar het bedrag zou tussen de 8 en 10 miljoen euro liggen. De jaarlijkse kosten liggen daarnaast nog op twee miljoen euro. Toch is het geen verkeerde investering voor Max, want hij vliegt zo’n 500 uur per jaar. Voor elk toernooi gebruikt hij dit vliegtuig dan ook. Bekijk hieronder de foto’s en video’s van het vliegtuig.

privevliegtuig max verstappen max verstappen vliegtuig max verstappen

Vliegtuigspotter brengt de Falcon 900 van Max Verstappen in beeld

Je hebt vast wel ooit mannen gezien die bezig waren met het spotten van vliegtuigen. Dat levert alleraardigste beelden op en nu kunnen we ook gelijk zien hoe het privévliegtuig van Max Verstappen er van de buitenkant uitziet. We zien hier hoe het landt op vliegveld Rotterdam. Door het kleine formaat is het vrij bizar om te zien hoe makkelijk het over de wereld verplaatsen voor Max Verstappen moet zijn. Zoals ‘normale stervelingen’ een retourtje van Almere Poort naar Alkmaar nemen, vliegt Max Verstappen van wereldstad naar wereldstad. Het vliegtuigje ziet er bovendien ook hypermodern uit. Oordeel zelf met onderstaande video.