Dirk Kuijt zet luxe villa in Noordwijk te koop

Dirk Kuijt kennen we natuurlijk allemaal; daar hoef je dan ook geen verstand van voetbal voor te hebben. De momenteel al 40-jarige ex-profvoetballer heeft na een hele waslijst aan ervaringen een verbluffende carrière opgebouwd. Hij schitterde op het veld van FC Utrecht, Feyenoord, Liverpool en Fenerbahce SK en de blonde krullenbol heeft ons Nederlands elftal jarenlang vertegenwoordigd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dirk Kuyt (@kuyt)

Na een carrière te hebben opgebouwd waar je ‘u’ tegen zegt, kunnen we er niet omheen dat de voormalige profvoetballer een goedgevulde portemonnee heeft.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dirk Kuyt (@kuyt)

Na 22 jaar samen met zijn ex-vrouw Gertrude te zijn geweest en daar vier prachtige kinderen aan over te hebben gehouden, shockeerde Kuijt afgelopen zomer de wereld met een echtscheiding. De Zuid-Hollandse ex-voetballer nam afscheid van zowel zijn vrouw, als van zijn luxe miljoenenvilla in Noordwijk, die momenteel op de markt staat voor; jawel, hou je vast: maar liefst €6,9 miljoen euro.

En ‘goed’ nieuws voor zijn lieftallige ex-vrouw Gertrude: de twee trouwden namelijk in gemeenschap van goederen. Met een geschat vermogen van de voetballer van zo’n 26 miljoen (Quote), zal ze dus niks tekort komen.

De nodige luxe ontbreekt niet in huize Kuijt

Hoewel Quote al liet weten dat er vrijwel geen tot weinig foto’s waren vrijgegeven van de woning, kunnen we zeggen dat aan de superlatieven geen gebrek is. De luxe villa van Dirk Kuijt gelegen in Noordwijk, zou over een keuken beschikken met alle ingebouwde apparatuur van dien, een luxe wellness met een spectaculair binnenzwembad en spa, een speelkamer voor de kinders, een privé bioscoop en een eigen minibar. Ook kon de fitness in huize Kuijt niet ontbreken, want ja; om je conditie als voormalig topsporter in deze tijden op pijl te houden, moet je toch ergens kunnen strijden.

Check hieronder de twee foto’s die wel beschikbaar zijn, met natuurlijk een voetbalveldje in de achtertuin:

Dirk Kuijt zet zijn 6.9 miljoenenvilla in Noordwijk te koop
Foto via Christie’s International Estate
voetbalveld dirk
Foto via Christie’s International Estate