Van schoolbus tot grote camper

Met de bijnaam Skoolielove kwam het voor zijn vrienden waarschijnlijk niet uit onverwachte hoek dat Patrick een oude schoolbus aanschafte. Hij was werkeloos, besloot dat te blijven en kocht een schoolbus uit 1990 ter waarde van 4,500 USD.

rijdende woning

Samen met zijn vader heeft hij er drie maanden over gedaan om de bus om te bouwen tot een mooie camper, ook wel een Tiny Bus Home genoemd.

bus ombouwen

Hij legde voor de verbouwing zelf nog eens 9,000 USD neer. Maar spijt komt in zijn vocabulaire niet voor, zo te zien. Skoolielove heeft ondertussen zijn doel bereikt met zijn 10.000 miles road trip van California naar Florida. Best wel een eindje maar meer dan de moeite waard.

Op zijn Instagram post hij regelmatig breathtaking foto’s + quotes die de “normale mens” even wat frisse perspectieven bieden.

“This current reality is melting some of y’alls brains and it’s showing. Slow down the retardation. Why are we looking backwards when we can be moving forward?”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SkoolieLove (@skoolielove)

Dat is stof om over na te denken. Achteruitkijken doet Skoolielove zo te zien alleen nog in zijn autospiegel, de beste man heeft ondertussen 30 verschillende staten aangetikt. Dat is geen kinderspel.

De Tiny Bus Home heeft in principe alles wat een man nodig heeft: toilet, douche, aanrecht met wastafel en kraan, airconditioning. Toch had hij niet alles wat zijn hartje begeerde. Halverwege zijn reis besefte hij dat er nog iets miste, namelijk de liefde van zijn leven. Hij schreef zijn ex een lange brief en na het lezen ervan kon ze niet anders dan hem vergeven. Niet veel later vergezelde ze hem in de bus en reden ze met z’n tweeën verder. Ondertussen zijn ze getrouwd en rijden zo nog steeds samen Amerika rond.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SkoolieLove (@skoolielove)

Hoe komen ze financieel rond? Iedere keer dat ze een leuk dorp of een mooie stad tegenkomen zetten ze de handrem erop. Dan zoeken ze naar tijdelijk werk, ontmoeten ze interessante mensen, maken ze nieuwe vrienden en zodra ze er klaar mee zijn gaan ze er weer vandoor, letterlijk.

Check hier nog wat meer foto’s van Skoolielove’s rijdende woning:

rijdende woning

rijdende woning

rijdende woning