Waar wonen de spelers van Ajax?

Quincy Promes kunnen we al meer dan een jaar zien schitteren op de Nederlandse velden. De laatste tijd gaat het misschien wat stroever voor de 28-jarige voetballer, maar we kunnen niet ontkennen dat deze man kan ballen.

Van FC Twente en Go Ahead Eagles naar een topclub zoals Spartak Moskou, waar hij het grootste deel van zijn carrière heeft doorgebracht. Nu dat Quincy Promes weer in ons eigen land te vinden is, moet er natuurlijk wel een passende villa zijn voor de aanvaller.

Quincy promes villa
foto via BekendeBuren

In 2014 kocht Quincy Promes zijn villa in Abcoude, terwijl hij toen nog bij Spartak Moskou speelde. Misschien wist de voetballer toen al dat hij sowieso weer terugkwam naar Nederland. Met deze super vette villa woont Quincy om de hoek bij mensen zoals Peter van der Vorst en Najib Amhali. Dat is vast een gezellige bedoeling op de buurtbarbeque.

Quincy promes villa
foto via BekendeBuren

De luxe villa van voetballer Quincy Promes

De villa van Quincy Promes beslaat zo’n 250 vierkante meter woonoppervlakte. Genoeg ruimte om jezelf te vermaken als je niet naar buiten mag. Dit kostte de voetballer echter wel 1,3 miljoen euro. Dat is niet niks als je bedenkt dat hij ook nog een appartement in Amsterdam heeft op de Zuid-as.

huis Ajax voetballer
foto via BekendeBuren

Met vijf slaapkamers en een badkamer is het volgende slaapfeestje ongetwijfeld bij Quincy thuis. Een eigen garage is natuurlijk een must als je van die luxueuze bolides hebt. In de prachtige tuin is ruimte genoeg om een heerlijk tuinfeestje te geven zodra het weer mag en kan. We kunnen wel stellen dat de Nederlandse voetballer er warmpjes bij zit en niks te klagen heeft.

huis ajax voetballer
foto via BekendeBuren

De medespeler van Quincy heeft een aardig optrekje gekocht. Het huis van Davy Klaassen kostte miljoenen en ligt in het centrum van onze hoofdstad.