Villa van Matt Damon te koop

Het is natuurlijk leuk om veel geld te verdienen, maar ook Matt Damon kan zijn geld maar een keer uitgeven. Klein probleem: hij heeft nog een andere woning in, Pacific Palisades in de staat Californië. Dat onderkomen gaat dus de verkoop in. Het prijskaartje is niet misselijk: voor 17.3 miljoen euro kun je de nieuwe eigenaar worden.

Terug naar New York

Matt Damon zal dus vertrekken naar de Big Apple. Een stad waar hij volgens de verkopende makelaar zijn hart aan heeft verloren. Samen met zijn gezin gaat hij in New York genieten van het goede leven. Zijn woning aan de Upper Riviera van bijna 1300 vierkante meter gaat dus in de verkoop. Het is te hopen dat de nieuwe eigenaar wel iets kan met die ruimte, de woning heeft namelijk een flink bewoonbare oppervlakte en is daarmee een van de grotere huizen in de omgeving.

acteur matt damon villa woning Matt damon 2

Waanzinnig riante woning van 17.3 miljoen euro

Het geheel is dus behoorlijk riant van opzet. Tel maar even mee: zeven slaapkamers, negen badkamers en toegang tot een privé weg zodat je veilig de weg op kan zonder rekening te houden met tegenliggers. Dat is natuurlijk wel even anders dan zijn nieuwe verblijf in New York. De woning heeft heerlijk veel lichtinval dankzij de hoge plafonds en in de avonduren realiseer je in een handomdraai een romantische sfeer door de ingebouwde verlichting. Kortom, als je het geld ervoor over hebt is het een prima investering.

woning Matt damon fitness Matt Damon

Inclusief vijver voor Koi karpers

Mocht je toch nog niet helemaal overtuigd zijn: de woning is uiteraard voorzien van de nodige luxe extra’s. Even dobberen in je eigen zwembad, relaxen in een spa, lekker pompen in de gym en een indrukwekkende veranda maken de woning helemaal af. Mocht je van vissen houden: een complete Koi-vijver is reeds geïnstalleerd.