Dave Roelvink pakt groots uit

Dat moeder Luciënne heel wat te voortduren heeft gehad de afgelopen jaren door voornamelijk de oudste telg Dave Roelvink, dat is wel zeker. Hoewel op dit moment het leven van de Roelvinkjes lijkt om te zijn geslagen in één en al positiviteit, zijn er in het verleden heel wat dingen gebeurd waardoor de familie keer op keer de voorpagina’s behaalde.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink)

Na het overlijden van geliefde oma Dien en ze haar zoons altijd een schouder wist te geven is goede en slechte tijden, vond zoon Dave het maar eens tijd iets voor zijn moeder terug te doen. Het spreekwoord luidt niets voor niets ‘Wie goed doet, goed ontmoet.’

En laten we eerlijk zijn; hoewel de 26-jarige Amsterdammer praatjes voor tien heeft, laat hij zijn warme familiehart met dit gebaar ongetwijfeld zien.

“Ik heb nog een cadeautje voor je”

Moeder Luciënne was jarig en dat moest grootst gevierd worden; aldus zoon Dave. De influencer, dj en entertainer pakte groots uit en bezorgde een grote glimlach op het gezicht van zijn moeder. “Ik heb nog een cadeautje voor je”, hoorde we hem zeggen in de video die hij op Instagram deelde. Na door te hebben wat er voor het huis stond, raakte moeder Luciënne meteen geëmotioneerd. Op de stoep stond namelijk een gloednieuwe bolide (een Smart ForFour) klaar met een grote gele strik eromheen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink)

‘Een cadeau voor de liefste vrouw van de wereld’ schreef Dave bij de Instagram video, waarin hij zijn moeder verraste. Hoewel de zoons al een hele tijd niet meer thuis wonen, komen de twee regelmatig bij moeders op de koffie. Dat de band tussen hen ontzettend hecht is, dat is met ogen dicht af te lezen. Hoewel Luciënne niet meer de enige vrouw in Dave zijn leven is en ze hem zou moeten delen met zijn grote liefde Jazzlyn, komt moeder overduidelijk niet tekort aan de nodige dosis moeder en zoon liefde.