Donny Roelvink als BN’er

De 22-jarige Donny Roelvink is niet meer weg te denken in de reality-wereld. Hij is bekend geworden door zijn vader Dries Roelvink én sinds de tv-serie De Roelvinkjes is zijn carrière sky-high gegaan. Niet alleen was hij daarna regelmatig te zien in andere tv programma’s, ook werd hij steeds vaker als model gevraagd voor verschillende merken en magazines.

Natuurlijk wil je in die wereld de perfecte versie van jezelf zijn, daarom besloot Donny niet alleen facings te nemen, maar ook om flink te gaan trainen en zijn lichaam in perfecte shape te brengen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door DONNY ROELVINK (@donnyroelvink)

De transformatie van Donny Roelvink

En hij is inmiddels een aantal jaren verder en heeft bijna elke week in de sportschool gestaan. En het resultaat is goed te zien: hij is van een jochie naar een gespierde man getransformeerd. Natuurlijk is Donny zelf ontzettend trots op deze transformatie, daarom deelde hij afgelopen week een foto waarop is te zien hoe niet alleen zijn buik, maar ook de rest van zijn lichaam en uiterlijk is veranderd. Dat hij trots is, vertelt hij ook in de tekst die hij onder de foto plaatste.

“Vroeger was ik niet de allerslimste en voelde ik mezelf talentloos. Al die frustratie kwam er tijdens het trainen uit en hierdoor kwam ik achter mijn talent: doorzettingsvermogen. Ik ben er nooit meer mee gestopt.” En dat had een positieve invloed op zijn leven: “Ik ging er beter uitzien, er kwamen mogelijkheden op mijn pad en ik kwam daardoor op mooie plekken terecht. Mijn leven had weer kleur.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door DONNY ROELVINK (@donnyroelvink)

Ruzie tussen Donny en Dave

Ook al bestaat zijn leven voornamelijk uit rozengeur en zonneschijn, toch is er ook iets dat hem dwars zit. Hij had al geruime tijd ruzie met zijn broer Dave Roelvink. Volgens de vader Dries hebben ze allebei te veel testosteron en kan het daardoor af en toe even botsen. Maar als het er echt op aankomt, zullen ze er altijd voor elkaar zijn.