Dave Roelvink

Dave Roelvink kunnen we allemaal kennen van de realityshow ‘De Roelvinkjes’ waarin hij samen met zijn broer Donny en zijn vader Dries te zien was. Dave heeft momenteel zelf een heel succesvolle carrière. Niet alleen als tv-personality, maar ook als influencer en model. Onlangs kwam hij nog groot in het nieuws toen hij tot grote schrik van zijn volgers de weggeslepen tanden liet zien die onder zijn facings zitten of doordat Dave een klein ongelukje had met de Lamborghini van Mobicepp . Ondanks deze gekke actie is zijn ex-vriendin Jazzlyn weer helemaal tot over haar oren verliefd op Dave.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Dave Roelvink (@daveroelvink) on

Wie is de nieuwe vriendin van Dave Roelvink?

Dave Roelvink was tot vorig jaar samen met Julia Mekkes, maar in oktober gingen de twee uit elkaar. Sindsdien bleef het stil bij Dave, maar in de tussentijd is hij zijn ex-vriendin Jazzlyn tegengekomen en is dat inmiddels dus ook niet meer zijn ex-vriendin. Niet alleen Jazzlyn, maar ook Dave deelde een foto op zijn Instagram dat ze knuffelend op een boot zitten. Als dit geen echte verliefdheid is? Over Jazzlyn is trouwens niet veel te vinden, waarschijnlijk omdat ze niet veel heeft met social media. Dat is aannemelijk, omdat ze alleen haar vriend Dave Roelvink volgt op Instagram.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by @ jazzlyn__d on

Dave is weer helemaal verliefd

Dave Roelvink is naar eigen zeggen weer helemaal verliefd op Jazzlyn. Niet zo gek, want het is een prachtige verschijning. Maar ook haar innerlijk ontbreekt niet. Dave vertelt namelijk in een interview dat: “Ze is wat ik zoek in een vrouw.” Het was overigens niet het idee van een van de twee om weer op date te gaan. “Ik had dit niet verwacht en zij ook niet. Een gezamenlijke vriendin van ons heeft het aangewakkerd. Zij zei dat ze ons zo goed bij elkaar vond passen en vroeg of we niet nog eens samen een hapje wilden eten.” De eerste tattoo van Dave ooit was ook de naam van Jazzlyn, dus het is voor hem een geluk bij een ongeluk.