Wat is het vermogen en het salaris van Dries Roelvink?

Na jaren carrière te hebben gemaakt, kun je wel voorspellen dat de portemonnee van de 63-jarige Dries Roelvink niet leeg zal zijn.

De familie Roelvink is geboren voor de schijnwerpers en de praktijken van Dave waren een tijd niet meer weg te denken van de voorpagina’s, dat is wel duidelijk. Het is daarom niet gek dat meeste mensen Dries zullen kennen als ‘de vader’ van Dave en Donny Roelvink. Zo niet, dan zal je hem vast wel kennen als de man die de sterren van de hemel speelde in de ANWB commercial, met zijn iets te kleine en te strakke gele zwembroekje.

Wie is Dries Roelvink?

Dries Roelvink, ook wel bekend als de vader van Dave en Donny Roelvink, is geboren op 1959 in Amsterdam. Dries is voornamelijk succesvol geworden door zijn zang en entertainment skills. Na het winnen van een talentenjacht tekende hij zijn eerste platencontract en belandde hij enkele keren in de hitlijsten.

Foto van Instagram Dries Roelvink

Waar Dries zich tegenwoordig mee bezighoudt zijn optredens op evenementen, feesten en zo nu en dan festivals. Naast dat hij op het podium te zien is, komt hij ook regelmatig voor op televisie. Zo zat hij met zijn twee zonen en zijn vrouw Honoria in de realityserie ‘De Roelvinkjes’, die meerdere vervolgen kregen.

Wat is het salaris per optreden van de Nederlandse zanger?

Een groot deel van het salaris dat de Nederlandse zanger verdient, bestaat uit zijn optredens. In een interview heeft hij aangegeven zo’n 2,4 duizend euro bruto te verdienen per optreden. Ga je nou uit van 20 optredens per maand, dan zal het bedrag per jaar op zo’n 576 duizend euro liggen.

Vermogen en salaris van Dries Roelvink
Foto van Instagram Dries Roelvink

Naast de optredens die Dries geeft, haalt hij zijn inkomsten ook uit zijn televisie ervaringen. Denk bijvoorbeeld aan de beruchte gele zwembroek reclame waar hij destijds ongeveer 80 duizend euro op heeft verdiend.

Wat is het vermogen van Dries Roelvink?

Een succesvolle zanger, een aantal keren in de hitlijsten, een eigen realityserie en ‘de man’ van de ANWB- commercial in het gele zwembroekje. Al deze succes moeten wel wat hebben opgeleverd, maar wat is nou het vermogen van de zanger? Alhoewel Dries weinig vrijgeeft over zijn rekening, kunnen we concluderen dat Dries Roelvink een geschat vermogen heeft van wel, houd je vast: 10 miljoen euro. Dat is niet mis.

Dat ook zijn zonen veel in het nieuws zijn en onderhand BN’ers zijn geworden, dat is geen geheim. De vriendin van Dave Roelvink en moeder van zijn kind mag er ook zeker zijn. Geluksvogels.