Justin verkoopt giga villa inclusief inboedel

Ruim een jaar geleden postte hij al heel nonchalant op Instagram dat hij zijn huis wilde verkopen. I think I wanna sell my home in Beverly Hills who wants it en I’ll sell it with all the furniture . MAKE AN OFFER. Wij hadden wel interesse, alleen zaten we nét iets onder de vraagprijs. Vorige week donderdag werd de mansion gelegen aan Tropical Avenue verkocht.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber)

Een meer dan prima prijsje voor de luxe villa

Justin verkocht de woning vorige week voor 7,955 miljoen dollar inclusief alle inboedel, slechts 13 maanden nadat hij het in 2018 aanschafte. De zanger maakt hiermee 545.000 dollar verlies, want hij heeft er zelf destijds 8,5 miljoen voor neergelegd. De geruchten zijn dan ook dat Justin behoorlijk eager was om zijn huis te verkopen. Gelukkig ligt Justin niet wakker van een miljoentje meer of minder .

huis justin bieber

De mansion is blessed met 5 slaapkamers, 7 badkamers, een bibliotheek, bar, zwembad, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Als je niet zou weten dat Justin en Hailey’s nieuwste aankoop een sicke upgrade is, zou je je afvragen waarom ze hier zo graag vanaf wilden.

Dikke upgrade voor Justin & Hailey

Now what? Denkt de rest van de wereld natuurlijk. Hij zou Justin niet zijn als hij niet voor een dikke driedubbele upgrade zou gaan. Het stel was dik voorbereid op deze verkoop want ze kochten vorig jaar al een nieuw huis, ook in The Hills, namelijk een landhuis ter waarde van 22 miljoen euro, ofwel 26 miljoen dollar (!!).

Eind goed al goed. Justin en Hailey kunnen weer met een gerust hart verder met samenwonen, en ook als ze even ruzie hebben zijn er in deze nieuwe dikke mansion vast genoeg kamers om even afstand van elkaar te nemen. Wij dromen nog even verder.

Zie hier nog wat plaatjes van het huis dat ze net hebben verkocht:

woning justin bieber

justin bieber huis

woning jb