Abbey Hoes benut de zon optimaal

Hoe we de afgelopen tijd in een vreemde en onwennige situatie hebben gezeten, is er eindelijk weer iets waar we naar uit kunnen kijken. De lentezon laat zichzelf langzaam maar zeker zien, met als resultaat een hoop brede glimlachen op het gezicht van de Nederlanders. Hoe de ene zijn weekend benut in het park onder genot van een verkoelend drankje, kruipt de ander op een kruk voor een pikante naaktshoot. Zo liet actrice Abbey Hoes menig mannen- en vrouwenharten sneller kloppen om onlangs in het mannenblad Esquire te verschijnen, en daarvan de nodige kiekjes te delen op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES šŸ¦¦ (@abbeyhoes)

En laten we eerlijk zijn; met maar liefst 117 duizend volgers op Instagram zijn wij overduidelijk niet de enige die benieuwd zijn wat de brunette in haar dagelijkse leven uitspookt. De actrice maakte na het delen heel wat los bij haar fans, waardoor er opmerkingen als ‘Je laat de kruk er mooi in naar voren komen!’ en ‘Hey, das grappig. Die tattoo heb ik ook’ onder de foto werden geplaatst.

Hoewel Abbey Hoes geen problemen heeft met het delen van de pikante lichamelijke kiekjes, gaf ze eerder al aan in een interview nooit in haar kont zonder kleren in beeld te gaan zodat het iets beter zou verkopen.

De tijd heeft niet stil gestaan

Hoe de nu al 26-jarige nog steeds volop bezig is met haar acteercarriĆØre, heeft ze al heel wat op haar lijstje afgevinkt. Veel zouden de knappe actrice kunnen kennen van haar hoofdrollen in de voornamelijk Carry Slee films. Hoe ze in 2011 te zien was in Razend als Roosmarijn, is ze de afgelopen jaren te zien geweest in de bioscoopfilms Fissa, Gek van Oranje, Zwaar Verliefd en Verliefd op Cuba.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES šŸ¦¦ (@abbeyhoes)

Na haar door de jaren heen te hebben gevolgd, valt er niet omheen te draaien dat de mooie Abbey zichzelf van kinderster met veel potentie heeft ontpopt tot een volwassen vrouw die weet wat ze wil.