De nieuwe woning van Justin Bieber

Alhoewel Justin en Hailey Bieber een half jaar geleden al een nieuwe woning kochten, vinden ze het alweer tijd voor een nieuwe woning. Hun nieuwe villa bevindt zich in de wijk Beverly Park, hoog in de bergen boven Beverly Hills. In de wijk vind je veel huizen van grote beroemdheden. Daardoor is het een van de meest gewilde buurten van Los Angeles. En in Los Angeles staan sowieso alleen maar mooie villa’s, zoals deze ondergrondse LA villa. Wanneer je in Beverly Park woont, ben je gegarandeerd van een veilige wijk: het is een bewaakte gemeenschap, waar dag en nacht toezicht wordt gehouden.

voorkant huis justin bieber

Het landhuis heeft 7 slaapkamers en 10 badkamers

In het gigantische huis vind je onder andere 7 ruime slaapkamers en 10 complete badkamers. Daarnaast heb je twee gigantische woonkamers en een keuken met alleen maar de beste apparatuur. Vanuit elke ruimte op de begane grond zijn openslaande deuren die leiden naar de tuin. Hiermee heb je vanuit elke kant van het huis uitzicht op Los Angeles en alle natuur dat Beverly Park te bieden heeft. De master bedroom heeft een eigen zitkamer en een groot ligbad. Ook is er genoeg ruimte voor de kleding van Hailey: de slaapkamer heeft een enorme inloopkast.

keuken van justin bieber woonkamer1slaapkamer justin en hailey

Justin Bieber heeft een eigen bioscoop en homegym

Naast alle slaapkamers, badkamers en woonkamers, biedt het huis nog veel meer luxe. Er zit onder andere een geluidsdichte thuisbioscoop in de villa. Ook is er een grote sportschool waar Justin en Hailey hun lichaam in topconditie kunnen houden en zal er genoeg ruimte zijn voor de Pimp My Ride auto van Justin. Hem kennende zal hij, net zoals in zijn oude woning, een opnamestudio maken waardoor hij zijn muziek vanuit thuis zou kunnen maken.

bioscoop van justin bieber sportschool justin bieber

Dit heeft het Bieber-koppel betaald voor de woning

In 2015 werd de villa nog voor 16,5 miljoen dollar verkocht. De koper heeft het huis in die tijd een enorme make-over gegeven en heeft het complete landhuis opgeknapt. Ruim twee jaar geleden kwam het huis weer op de markt, dit keer voor de astronomische prijs van 42 miljoen dollar. Met een flinke korting hebben Justin Bieber en Hailey Bieber er 25,8 miljoen dollar voor betaald, omgerekend een kleine 22 miljoen euro.