Lamborghini Urus

Het probleem met beroemdheden en auto’s is dat ze genoeg geld hebben om te kopen wat ze maar willen. Dat mondt uit in gekke custom creaties die, ondanks de prijs, afzichtelijk zijn. Veel van deze misdaden tegen het metaalwerk kom uit Burbank, California. Uit de garage van ‘West Coast Customs‘ om precies te zijn. De autotuners hebben hun beroemdheid voornamelijk te danken door de MTV-show ‘Pimp My Ride’. Justin Bieber is ook een frequente klant van West Coast Customs en heeft in de loop der jaren een aantal projecten afgeleverd.

Justin Bieber rijdt rond in deze Pimp My Ride auto

Eerder had de Canadese popster de Italiaanse SUV in een felroze verpakking gewikkeld, wat echt te lelijk voor woorden was. Ook te bedenken dat de hij constant wordt achterna gezeten door paparazzi en een legioen aan gillende tienermeisjes leek dat niet bepaald een handige keuze. Voor deze keer hield hij de zaken echter wat meer ingetogen – naar zijn maatstaven – en rijdt hij rond met een subtielere kleur die toch wel heel leip uitziet. Toch blijft de Lambo Urus nekkendraaier waar iedere autofanaat van smult. Naast zijn imposante wagenpark heeft de wereldster ook een vrouw om jaloers van te worden.

@justinbieber Lamborghini Urus@lamborghini @westcoastcustoms Custom wrap 🔥…..#westcoastcustoms #wcc…

Geplaatst door West Coast Customs op Dinsdag 12 november 2019

 

Dat is nog niet alles

Om je even te herinneren wat deze Lamborghini allemaal in huis heeft; de 4,0-liter V8 – met twee turbo’s – is goed voor zo’n 650 paardenkracht. Het maximale koppel van 850 Nm heb je al bij 2.250 tpm. De 0 naar 100 km/u test vermorzelt ‘ie in een schamele 3.6 seconden. En de 200 km/u bereikt de stier in 12,8 seconden. Om af dat af te toppen met een topsnelheid is 305 km/u. Natuurlijk is dit niet de eerste én zeker niet de enige supercar van de 26-jarige zanger. Hij heeft ook ervaring achter het stuur van een Audi R8 in panterprint, een Ferrari 458 Italia, een Ferrari F430 en een matte zwarte Smart. Ja dat lees je goed. En dat is slechts een schimp van de wagens waar hij allemaal in heeft gereden.