The Tax Collector met acteur Shia LaBeouf

De film is een productie onder leiding van regisseur David Ayer. Dit is het brein achter de film Suicide Squad; welke eerlijk gezegd niet sterk was, maar wel redelijke successen behaalde. Met deze nieuwe misdaadfilm keert hij terug naar zijn oude misdaadfilms End of Watch en Sabotage. In The Tax Collector kruipt de Amerikaanse acteur Shia LaBeouf (onder andere bekend van Transformers en Fury) in de huid van ‘Creeper’. Hij is samen met David (gespeeld door Bobby Soto) een ‘belastingontvanger’ voor een grote misdaadbaas. Dit houdt in dat zij delen van de winst van onrechtmaktige transacties van alle straatbendes claimen. Ze lijken alle macht in handen te hebben tot de grote rivaal van de misdaadbaas terugkeert. Deze rivaal is een baas van een Mexicaans drugskartel.

The Tax Collector Shia LaBeouf trailer

De kartelbaas heeft maar één missie: het verleggen van zijn werkgebied naar Los Angeles. Dit gaat natuurlijk niet op een vriendelijke wijze. De kartelbaas wil namelijk iedereen uitschakelen en David en Creeper moeten letterlijk vechten voor hun leven. Ook de veiligheid van de familie van David komt op het spel te staan in deze spannende misdaadfilm.

De releasedatum van deze nieuwe misdaadfilm

Er is nog geen officiële Nederlandse releasedatum van The Tax Collector. Op 7 augustus 2020 is de film te zien in de Amerikaanse bioscopen. We verwachten dus dat het niet veel langer duurt dat wij ook in de Nederlandse bioscoop kunnen genieten van de harde actie in deze misdaadfilm. Naast Shia LaBeouf en Bobby Soto zijn er rollen weggelegd voor George Lopez, Lana Parrilla en Elpidia Carrillo.

Check hieronder de trailer van The Tax Collector.

 

Ben jij een fan van een bezoekje aan de bioscoop? Dan is het wel zo lekker dat de Nederlandse bioscopen nu weer geopend zijn. Check de nieuwe bioscoopfilms in juli 2020 voor het nieuwste aanbod op het witte doek.