5. The Queen’s Gambit – 62 miljoen kijkers

Deze serie gaat over een weesmeisje dat een bijzonder talent voor schaken ontwikkelt. Al gauw groeit ze uit tot een zeer succesvolle schaakster, die voor haar plek moet vechten in een denksport die wordt gedomineerd door mannen.

In haar privéleven heeft ze bovendien ook nog vele obstakels die ze moet zien te overkomen. The Queen’s Gambit verbrak eerder ook al een kijkcijferrecord op Netflix. Daarmee is de serie één van de best bekeken series op Netflix.

 

4. Tiger King – 64 miljoen kijkers

Inmiddels zijn Joe Exotic én zijn rivaal Carole Baskin ware Netflix-iconen geworden. Tiger King is een documentairereeks waarin deze twee het tegen elkaar opnemen.

Joe heeft een groot park met tijgers en leeuwen, Carole wil dat zijn park sluit. Beschuldigingen en pogingen tot moord passeren de revue. Eén ding is duidelijk: met deze afleveringen verveel jij je niet.

 

3 La Casa de Papel seizoen 4 – 65 miljoen kijkers

Wij zijn niet verbaasd dat de Spaanse serie La Casa de Papel ook in de lijst staat van best bekeken series op Netflix. Inmiddels zijn er vier series uitgebracht over de bendeleden die een grote Spaanse overval willen plegen.

La Casa de Papel seizoen 5 wordt het laatste seizoen, maar naar verwachtingen ook het vetste seizoen tot nu toe.

 

2. Lupin – 70 miljoen kijkers

Het kan zijn dat je nog niet van Lupin hebt gehoord. De serie is namelijk nog heel erg nieuw. De Franse serie, over een man die met behulp van boeken over een gentleman-dief wraak wil nemen op een rijke familie, doet het erg goed.

Wij lieten je eerder al 5 redenen waarom je Lupin moet kijken weten.

 

1. The Witcher – 76 miljoen kijkers

De nummer één onder de best bekeken series op Netflix is The Witcher. Het wachten is op seizoen 2. In The Witcher speelt Henry Cavill een ‘witcher’, die bovennatuurlijke krachten heeft en deze gebruikt om monsters te verslaan.

Door een samenloop van omstandigheden wordt zijn leven verbonden aan dat van een tovenares en een prinses.