Guus Meeuwis gaf zijn vriendin al een auto cadeau

Naast dat hij zijn vriendin Manon Meijers naar verluidt ook al trakteerde op een Porsche 911, heeft hij zelf een prachtige wagen gekocht. Maar dat mag je ook wel verwachten van een artiest van zijn kaliber. Als je kijkt naar hoe rijk Guus Meeuwis is, dan zal je niet vreemd opkijken van het feit dat hij een BMW 6-serie Gran Coupé ter waarde van 172.000 euro onder zijn kont heeft.

Hij rijdt zelf een BMW

De BMW 6-serie Gran Coupé is aan het eind van 2011 geïntroduceerd. Deze sedanuitvoering van de 6-serie F12 gaat de concurrentie aan met de Audi A7 en de Mercedes-Benz CLS-klasse. De BMW 6-serie Gran Coupé is beschikbaar in vier uitvoeringen (de 640i (6-cilinder-in-lijn, benzine), 640d (6-cilinder-in-lijn, diesel), 650i (8-cilinder in V-vorm, benzine) en de 650i xDrive (8-cilinder in V-vorm, benzine, vierwielaandrijving). De basisprijs van de wagen met 5 zitplaatsen is 94,400 euro.

De auto is ook uitgerust met onder andere lederen bekleding, een b&o hifisysteem en instelbare, gescheiden klimaatregeling en nog meer snufjes die alleen al in de standaardversie zitten. Guus Meeuwis zou volgens Telegraaf zo’n 172.000 euro uitgegeven hebben aan zijn versie. Een flink bedrag waarvoor hij de duurste motor en opties gekozen moet hebben.

Check hieronder de video van De Telegraaf waarin Guus zijn, carrière vermogen en bezittingen onder de loep worden genomen: 

 

We schreven overigens al vaker over Guus Meeuwis. Zo kan je zijn megasalaris bij The Voice te weten komen en hoe hij zijn zijn villa in Tilburg verbouwd tot een nogal opvallende woning.