Guus Meeuwis is tot over zijn oren verliefd op zijn vriendin

Al jaren kan de Nederlandse zanger Guus Meeuwis zijn ogen niet meer afhouden van de 43-jarige Manon Meijers. Manon en Guus legden enige tijd geleden in een interview af waar ze tot in detail hun romance met de lezer deelden.

De twee leerden elkaar in 2007 kennen, waar het allemaal begon met een telefoontje van Guus zijn toenmalige managementkantoor. Meijers mocht de styling van onze Brabander doen, waarvan zij vond dat de geruite overhemden wel ingeruild mochten worden voor wat meer stijl. De twee hadden vanaf het eerste moment een bepaalde klik en gingen verder in samenwerkingen. Hoewel het allemaal begon op werkgebied, sloeg de vonk jaren later over. De twee zijn op het moment dolgelukkig en halen naar eigen zeggen het beste in elkaar naar boven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Manon Meijers (@manon.meijers)

Manon Meijers is geen onbekende in de Nederlandse showbizz- en entertainment wereld. Als styliste was ze onder andere te zien als presentatrice in het programma De Modepolitie op RTL 5 en als metamorfose coach in het RTL4-programma Hotter Than My Daughter. Naast haar verschijningen op televisie is ze ook columnist in het tijdschrift van presentatrice Wendy van Dijk.

Manon Meijers op Instagram

Met ruim 50 duizend volgers op Instagram lijkt Manon Meijers het prima voor elkaar te hebben. De styliste vermaakt haar volgers regelmatig met de amuserende beelden op Instagram en tovert bij ons een brede glimlach op het gezicht. Met haar 42 jaar loopt de brunette er nog stralend bij en mag zij zichzelf zonder enige twijfel toevoegen aan het lijstje van de mooiste Nederlandse dames boven de 40 in de televisiebranche. Van stijlvolle outfits en shoots tot aan foto’s met haar lievelingshuisdier. Manon Meijers geeft het haar volgers allemaal en haalt het lentezonnetje in huis.

Krijg jij net als Guus Meeuwis ook geen genoeg van de mooie brunette? Geniet dan nog even verder met onze Instagram favorieten hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Manon Meijers (@manon.meijers)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Manon Meijers (@manon.meijers)