De woning van Guus Meeuwis

De 48 jarige Guus Meeuwis lag afgelopen tijd flink onder vuur door de verbouwing aan zijn woning. Of ja, beter gezegd, hij heeft zijn complete huis weg laten halen en er een nieuwe villa voor in de plaats laten bouwen.

Nu zitten er niet heel veel ramen in het huis. De nieuwe woning van Guus Meeuwis straalt niet heel erg veel gezelligheid uit, dat kan wel gezegd worden. Hij heeft namelijk een groot betonnen blok laten plaatsen waar niet heel veel ramen in te vinden zijn. We zijn dan ook erg benieuwd hoe de woning van de binnenkant uitziet. Helaas zijn daar nog geen beelden van, wel is de buitenkant al te bewonderen.

“Het lijkt wel een crematorium”

Nadat deze tweet werd geplaatst, begon de discussie over de woning. Veel mensen vonden het op een crematorium lijken en spat er totaal geen gezelligheid vanaf. Dat laatste kunnen we wel beamen, aangezien er niet heel veel kleur en uitstraling van de woning af komt. En gezien het feit dat zijn vorige woning veel meer karakter had en er genoeg daglicht in kon schijnen, lijkt het op het eerste gezicht echt op een sombere bedoeling.

Natuurlijk: smaken verschillen. Inmiddels zijn er ook wat mensen op Twitter die zich melden dat ze de woning er tóch wel mooi uit vinden zien en dat ze het wel wat vinden hebben. En nee, dit zijn geen begrafenisondernemers die dit zeggen.

Guus Meeuwis blijft in Brabant

Guus woont al een geruime tijd in Brabant. Eigenlijk is hij nooit weggeweest. Al een aantal jaar woont hij in Tilburg, waar hij het prima naar zijn zin heeft. Inmiddels mist hij zijn concert ‘Groots met een zachte G’ wel, maar gelukkig heeft hij de komende tijd nog veel werk aan het herinrichten van zijn woning. En met het vermogen van de Brabantse zanger moet dat wel lukken. Wij zijn natuurlijk heel erg benieuwd hoe dat er van de binnenkant uit komt te zien.